Απόπειρα φόνου στην Ξυλοτύμπου: Κρίσιμα ο 34χρονος-Πού εστιάζονται οι έρευνες

Συνεχίζονται και σήμερα οι εξετάσεις της Αστυνομίας για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε χθες το απόγευμα στην Ξυλοτύμπου.

Σύμφωνα με τον Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο σοβαρός τραυματισμός 34χρονου Ε/κ από  την Ξυλοτύμπου διερευνούν ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου από χθες το απόγευμα.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στη σκηνή, «γύρω στις 5:30 χθες 34χρονος εντοπίστηκε στην οικία του στην Ξυλοτύμπου

μέσα σε λίμνη αίματος από οικείους του. Ο 34χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του αφού διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά κατάγματα κρανίου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατείται μέχρι στιγμής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με την κατάσταση του να θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη.

Από την πρώτη στιγμή ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου και μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Αμμοχώστου επισκέφθηκαν την σκηνή την οποία απέκλεισαν και σε συνεργασία με μέλη της εγκληματολογικής υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας ξεκίνησε η εξέταση της σκηνής και περισυλλογής τεκμηρίων. Σήμερα το πρωί με το πρώτος φως οι εξετάσεις συνεχίστηκαν έχουν παραληφθεί διάφορα τεκμήρια τα οποία αναμένεται να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. 

Τα αίτια και τα κίνητρα εστιάζουν γύρω από προσωπικές περιστάσεις του τραυματία.

Διαβάστε επίσης: Απόπειρα φόνου στην Ξυλοτύμπου: Με κάταγμα κρανίου 34χρονος

Keywords
Τυχαία Θέματα