Ο Φανούριος για το ντέρμπι, προβλήματα και ανανεώσεις!

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά μίλησε για το ντέρμπι με την Ομόνοια, τονίζοντας: «Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, όμως θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Τον πρώτο λόγο έχει η Ομόνοια αφού παίζει στο ΓΣΠ, αλλά μπορεί αυτό να εξισωθεί με το γεγονός ότι η ομάδα μας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Για εμάς η νίκη θα είναι πολύ διαφορετική για τη μετέπειτα πορεία μας στο πρωτάθλημα, αφού θα

έχουν και άλλοι απώλειες και αυτό θα μας δώσει το δικαίωμα να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο στην κορυφή. Ελπίζουμε να απολαύσει ο κόσμος ένα μεγάλο παιχνίδι αντάξιο των δύο ομάδων».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα απάντησε: «Δεν προλαβαίνει ο Μπεντόγια, ο Βασιλείου είναι ετοιμοπόλεμος όπως και ο Πέδρο, ενώ επιστρέφει και ο Μάγκλιτσα, που εξέτισε την τιμωρία του».

Για τις ανανεώσεις των συμβολαίων, ο Φανούριος Κωνσταντίνου είπε: «Δεν εκκρεμεί κανένα συμβόλαιο με την ομάδα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού έχουν υπογράψει συμβόλαιο απ’ αυτούς που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι. Από τους παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι, ο Απόλλωνας έχει μονομερώς να ανανεώσει τα συμβόλαιά τους, φτάνει να αποδείξουν ότι μπορούν να αγωνίζονται στην ομάδα μας. Στείλαμε το μήνυμα ότι ο Απόλλωνας δεν μπορεί να χάνει παίκτες όπως στο παρελθόν, αλλά διατηρεί ό,τι καλύτερο διαθέτει στις τάξεις του».

Keywords
Τυχαία Θέματα