Ο Εσιέν αγοράζει την Κόμο;

Δεν απέβη άκαρπη η τέταρτη δημοπρασία για την πώληση της ποδοσφαιρικής εταιρείας Κόμο Ποδόσφαιρο (Calcio Como) 1907, που κηρύχθηκε σε πτώχευση τους τελευταίους μήνες, αλλά συνέχισε την αθλητική δραστηριότητά της αγωνιζόμενη στον Α΄ όμιλο της ιταλικής Γ΄ Εθνικής (Lega Pro).

Λίγο πριν από τη λήξη της σημερινής προθεσμίας κατατέθηκε φάκελος, και, σύμφωνα με φήμες που δημοσιεύθηκαν στη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας La Provincia και σε άλλους ιστότοπους, η πρόταση ενδεχομένως προερχόταν

από την Ακόσουα Πούνι.

Το όνομά της μπορεί να είναι άγνωστο, όχι όμως εκείνο του συζύγου της, αφού πρόκειται για τη γυναίκα του Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος χθες εντάχθηκε στην ομάδα Περσίμπ της Ινδονησίας, ιδιοκτησίας του πρώην μετόχου της πλειοψηφίας στην Ίντερ, Έρικ Τοχίρ.

Ο φάκελος θα ανοίξει αύριο από τον δικαστή και τον διαχειριστή της πτώχευσης, ο οποίος θα αξιολογήσει την επάρκεια και τις εγγυήσεις της πρότασης. Μετά από τρεις προσπάθειες, η τιμή εκκίνησης στη δημοπρασία κατέβηκε στις 227.000 ευρώ.

Το όνομα της κυρίας Εσιέν, η οποία στο twitter αποκαλείται ως «γυναίκα επιχειρηματίας, σύμβουλος, φιλάνθρωπος και μητέρα 3 παιδιών», προέκυψε επειδή τις τελευταίες ημέρες επισκέφθηκε το γήπεδο της Κόμο, «Τζουζέπε Σινιγκάλια», καθώς και το αθλητικό κέντρο της στο Ορσενίγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα