Ο σοβαρός τραυματισμός του Αντώνη Ρέμου

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο Αντώνης Ρέμος χθες το βράδυ μετά από σοβαρό τραυματισμό που είχε στη διάρκεια γυρισμάτων για πρωινή καθημερινή εκπομπή.

Αυτές τις μέρες όλες οι ζωντανές εκπομπές, εκτός από τις live μεταδόσεις τους, γυρίζουν και τις εορταστικές εκπομπές τους. Καλεσμένος για τη φετινή Πρωτοχρονιάτικη εκπομπή της Φαίη Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν ο Αντώνης Ρέμος. Δυστυχώς όμως ένα δυσάρεστο γεγονός ήταν η αιτία

να σταματήσουν στη μέση τα γυρίσματα και ο λαϊκός τραγουδιστής να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

«Ένας φίλος της εκπομπής μας έλυσε το μυστήριο πως τραυματίστηκε ο Αντώνης Ρέμος στο χθεσινοβραδινό γύρισμα του Πρωτοχρονιάτικου show στον ΑΝΤ1. Είναι αυτά τα μηχανήματα τα οποία πετάνε κονφετί. Ένα τέτοιο λοιπόν μικρό χαρτάκι μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη ζημιά. Είναι σαν ξυράφι. Ένα τέτοιο μικρό χαρτάκι μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά και σαν ξυράφι, με πολύ μεγάλη πίεση, μπήκε μέσα στο αριστερό μάτι του Αντώνη και του τραυμάτισε τον κερατοειδή. Έτσι ακριβώς έγινε, τραυματίστηκε το μάτι του πολύ έντονα και γι΄αυτό να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, από αυτό το αθώο κατά τα άλλα μηχάνημα που θέλει τελικά πολύ μεγάλη προσοχή. Περαστικά του και μακάρι να είναι καλύτερα», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού στην αρχή της εκπομπής της.

Παράλληλα, αργά το μεσημέρι ο Αντώνης Ρέμος ανέβασε μία φωτογραφία στα social media και έγραψε ως λεζάντα από κάτω: «Αγαπημένα μου φιλαράκια καλημέρα. Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί με τον τραυματισμό μου. Θα μπορούσε να είναι καλύτερα, θα μπορούσε να είναι και χειρότερα! Τελικά μάλλον όλα καλά είναι. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και το ενδιαφέρον που δείξατε για μένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα