Πρόκριση με Φουστέρ ο Ολυμπιακός, 2-1, τον Απόλλωνα

Ο Νταβίντ Φουστέρ έστειλε τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Στον άθλιο αγωνιστικό χώρο της Ριζούπολης οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν με 2-1 του Απόλλωνα και συνεχίζουν στη διοργάνωση, σε αντίθεση με τον πρωτοπόρο της Football League, που έμεινε εκτός.



Ο τραγικός αγωνιστικός χώρος της Ριζούπολης δεν εμπόδισε τις δύο ομάδες να παίξουν γρήγορο ποδόσφαιρο από

το ξεκίνημα της αναμέτρησης. «Καθαρή» ευκαιρία δεν είχε καμία από τις δύο ομάδες στα πρώτα 45 λεπτά, ωστόσο, ο Ολυμπιακός στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου κατάφερε να προηγηθεί με την κεφαλιά του Φουστέρ μετά τη σέντρα ακριβείας του Τσιμίκα.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους το παιχνίδι έγινε και πάλι... ντέρμπι. Κι αυτό διότι η «ελαφρά ταξιαρχία» κατάφερε να ισοφαρίσει με το σουτ του Βαλεριάνου στο 52΄. Ακολούθησαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, αρχικά για τον Ολυμπιακό με τον Φουστέρ και στη συνέχεια με τον Κονέ για τον Απόλλωνα, υπήρξε μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο και τελικά ο Ισπανός μεσοεπιθετικός με πλασέ (από θέση οφσάιντ) στο 85΄ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και «σφράγισε» την πρόκριση για τους Πειραιώτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα