Ο «αποτυχημένος» που έγινε πετυχημένος!

Ακούει στο όνομα Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Άφησε την Τσιγκρίνσκι ήρθε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας και πλέον βρίσκεται στον Πανιώνιο.

Η πορεία του στην Σέρβικη ομάδα πετυχημένη αφού κατέκτησε κύπελλο με μια ομάδα την οποία οδήγησε από την Β’ Κατηγορία στην Α’ ενώ έπαιξε και στην Ευρώπη.

Αυτό οδήγησε την Ομόνοια να του εμπιστευθεί την θέση του προπονητή θεωρώντας τον ιδανικό ώστε να οδηγήσει τους «πράσινους» στις επιτυχίες.

Από τον Νοέμβριο μέχρι τον Μάιο κάθισε σε 26 αγώνες στον πάγκο της ομάδας έχοντας

απολογισμό 16 νίκες, 3 ισοπαλίες και 7 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις όμως με την έλευση Νταμπίζα οδηγήθηκε στην πόρτα εξόδου για διάφορους λόγους.

Δεν τον πτόησε ιδιαίτερα τον Σέρβο τεχνικό ο οποίος βρίσκεται πλέον στον Πανιώνιο τον οποίο οδηγεί από επιτυχία σε επιτυχία.

Σε 22 αγώνες μετρά 11 νίκες, 6 ισοπαλίες και 5 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Σμύρνης να βρίσκεται στην 3η θέση του πίνακα με 35 βαθμούς όσους έχει και ο ΠΑΟΚ.

Από «αποτυχημένος» στην Κύπρο έγινε σε διάστημα 1 χρόνου πετυχημένος αυτή την φορά στην Ελλάδα! Αυτή εξάλλου είναι η μοίρα του κάθε προπονητή!

Keywords
Τυχαία Θέματα