Ο Αντωνίου για ανατροπή, η αμφισβήτηση και τη νέα μεταγραφή

Η ΑΕΛ επικράτησε με ανατροπή της Νέας Σαλαμίνας το απόγευμα της Κυριακής με τον εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο αναφέρθηκε σ’ αυτήν. Παράλληλα μίλησε για την αμφισβήτηση που δέχθηκαν οι «κίτρινοι» της Λεμεσού αλλά και την παρουσία Μέσκα.

Αρχικά αναφέρθηκε στην ανατροπή και τη νίκη επί της Σαλαμίνας: «Την περιμέναμε δυνατή, είναι μια ομάδα σε πολύ καλή κατάσταση, όμως δείξαμε την αξία της ομάδας μας. Δεν τα παρατήσαμε αφού βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είμαστε ευχαριστημένοι

με την προσπάθεια, ήταν μια δύσκολη βδομάδα, ευτυχώς ο κόσμος μας κατάλαβε κάποια πράγματα και ήρθε στο Αμμόχωστο και μας στήριξε».

Για την αμφισβήτηση που δέχθηκε η ομάδα απάντησε: «Έχει κάθε δικαίωμα ο κάθ’ ένας να κάνει την κριτική του. Όφειλα όμως και έκανα κάποιες παρεμβάσεις αφού ο κόσμος σε κάποιο σημείο με τα αποτυχημένα αποτελέσματα, τον τραυματισμό Σόουζα και την φυγή Σιέλη τα έβλεπαν όλα μαύρα. Ο δρόμος είναι μακρύς και με τις προσθήκες που έγιναν η ομάδα θα βγει ακόμα πιο ενισχυμένηι. Οι μάχες είναι συνεχόμενες κάποιες θα χαθούν και εύχομαι πολύ περισσότερες απ’ αυτές να κερδηθούν».

Όσον αφορά την τιμωρία Μέσκα είπε: «Μας έλειψε πολύ ο Μέσκα, οι 6 αγώνες που έμεινε εκτός ήταν παρά πολλοί, άντεξε και αυτός, αντέξαμε και εμείς μιλάμε για μια νέα μεταγραφή με την επιστροφή του».

Keywords
Τυχαία Θέματα