Ο Α.Καΐκκης εξήγγειλε υποψηφιότητα για τον Δήμο Σωτήρας

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για τη Δημαρχία του Δήμου Σωτήρας, εξήγγειλε ο Αδάμος Καΐκκης.

Όπως αναφέρει ο έμπειρος σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Αδάμος Καΐκκης, δεν θα μπορούσε να αδιαφορήσει σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για τα όσα συμβαίνουν στον Δήμο της Σωτήρας.

Ανταποκρινόμενος λοιπόν στις ανησυχίες, τις παροτρύνσεις και το κάλεσμα δημοτών, όπως αναφέρει, αποφάσισε να διεκδικήσει τη θέση του Δημάρχου Σωτήρας.

Σύμφωνα με τον κ. Καΐκκη η υποψηφιότητα του "είναι ανεξάρτητη και υπερκομματική, μακριά από υπόγειες συναλλαγές και ιδιοτελή συμφέροντα. Η Σωτήρα χρειάζεται

τώρα περισσότερο από ποτέ τους δημότες ενωμένους, αποφασισμένους και απαλλαγμένους από πολιτικές διαφορές και συμφέροντα, για να διεκδικήσουμε ξανά την ανάπτυξη του Δήμου μας", αναφέρει.

"Πέντε χρόνια πειραματισμών ήταν αρκετά για να πείσουν τον κάθε έναν από εμάς, πως ο Δήμος μας δικαιούται κάτι καλύτερο, δικαιούται να βρει ξανά την παλιά του δημιουργική πορεία, μακριά από ερασιτεχνισμούς και παράνομες πράξεις, που όχι μόνο διασπαθίζουν το δημόσιο χρήμα αλλά και εκθέτουν τον Δήμο μας, σημειώνει με νόημα.

Καλεί, κλείνοντας, τους δημότες της Σωτήρας να τον στηρίξουν και να συμπορευτούν μαζί του για την πρόοδο και την ευημερία του Δήμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα