Νυχτοπερπατήματα στην Αθήνα για τον Εσθονό τεχνικό

Έναν σημαντικό βαθμό πήρε η Εσθονία στο Καραϊσκάκη κόντρα στην Ελλάδα κι όπως είναι λογικό ο Μάρτιν Ρέιμ, έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος. Έτσι, μαζί με δύο όμορφες ξανθιές κοπέλες, ο προπονητής της Εσθονίας διασκέδασε σε μαγαζί της Νέας Σμύρνης.

Εκεί τον εντόπισε το gazzetta.gr και τον πλησίασε. Ο Εσθονός τεχνικός μας είπε πως είναι ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα, όπως επίσης πως «η Ελλάδα

είναι πολύ δυνατή ομάδα αμυντικά, έλειψε αρκετά ο Μήτρογλου τον οποίο και εκτιμώ».

Ακόμα, απάντησε σε ερώτηση για το πως βλέπει το επόμενο παιχνίδι της Εθνικής μας με το Βέλγιο, τονίζοντας: «Η Ελλάδα σίγουρα μπορεί να τα καταφέρει, όπως τα κατάφερε κι εκτός έδρας, ειδικά έχοντας στην εντεκάδα της τον Μήτρογλου».

Σε ό,τι αφορά την παρουσία του στην Εθνική ομάδα, είπε: «Είναι ο πρώτος μου χρόνος στην Εθνική και είμαι ευχαριστημένος με αυτό, δεν σκέφτομαι το μέλλον, περνάω καλά στην Εθνική κι ευχαριστιέμαι που συμμετέχω στα προκριματικά».

Λίγο πριν τον αποχαιρετήσουμε, ώστε να τον αφήσουμε να χαρεί την νυχτερινή Αθήνα, τον ρωτήσαμε αν θα ήθελε να καθίσει ποτέ σε κάποιον Ελληνικό πάγκο, για να μας πει: «Είναι ένας στόχος μου, να δουλέψω εκτός Εσθονίας, αλλά ξέρω πως στην Ελλάδα είναι δύσκολα για τους προπονητές. Οι οπαδοί πιέζουν πολύ κι εύκολα ζητούν απολύσεις και να φύγουν αν δεν φέρνουν τα αποτελέσματα».

Τέλος, μας τόνισε χαρακτηριστικά πως του κάνει μεγάλη εντύπωση το γεγονός ό,τι ο κόσμος αν και καθημερινή βρίσκεται έξω τέτοια ώρα. Ο ίδιος και η παρέα του, είχε βγει για μια χαλαρή βόλτα στη Νέα Σμύρνη μέχρι που είδε αρκετό κόσμο στο μαγαζί της περιοχής και αποφάσισε να... γνωρίσει από κοντά την νυχτερινή ζωή της χώρας μας! Άλλωστε, την Παρασκευή η αποστολή της Εσθονίας φεύγει από την χώρα μας, καθώς την Κυριακή αντιμετωπίζει στην έδρα της την Κύπρο.

Τα μπλουζάκια και το κέρασμα...

Το χαρακτηριστικό μπλουζάκι της αποστολής της Εθνικής Εσθονίας, καθώς και οι φανέλες και τα καπέλα των δύο κυριών που τον συνόδευαν και ήταν ντυμένες... Εθνική Εσθονίας, προκάλεσαν το ενδιαφέρον του μαγαζιού, που κέρασε τον Ρειμ και την παρέα του σφηνάκια! Η γεύση μάλλον του ξένισε, αλλά σαν εμπειρία και κομμάτι της νυχτερινής ζωής φάνηκε να τον γοητεύει! Άλλωστε, όπως μας εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος, «ήταν ένα όμορφο ταξίδι αυτό στην Αθήνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα