Αντρέ Σκέμπρι: «Ο λόγος που έφυγα από την Μάλτα»

Για τον 6ο όμιλο των προκριματικών του μουντιάλ η Μάλτα αντιμετωπίζει σήμερα στις 9 και 45 την Αγγλία εντός έδρας. Η Εθνική ομάδα του επιθετικού του Απόλλωνα Αντρέ Σκέμπρι δεν έχει βαθμό μέχρι στιγμής στην διοργάνωση, με τον Μαλτέζο επιθετικό να μιλά για τον σημερινό αγώνα, και όχι μόνο.

«Όταν ήμουν μικρός πάντα ονειρευόμουν να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ο λόγος που ταξίδευα τόσο πολύ ήταν γιατί ήθελα να αγωνιστώ σε ένα πιο ψηλό επίπεδο. Ξεκίνησα από χαμηλά και μετά από χρόνια το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Αγωνίστηκα σε ένα από τα καλύτερα

πρωταθλήματα του κόσμου το Πορτογαλικό, και τώρα θα αγωνιστώ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Πάντα θα θυμάμαι τις στιγμές που πέρασε στην Φερετσβάρος, την Ομόνοια την Μποαβίστα αλλά και στον Απόλλωνα. Όλες οι στιγμές είναι ξεχωριστές».

Για τον σημερινό αγώνα κόντρα στην Αγγλία: «Πιστεύω πως μπορούμε να σοκάρουμε οποιανδήποτε ομάδα στον κόσμο. Δυστυχώς η Εθνικής μας δεν έχει το μέταλλο ακόμη. Αν αρχίσουμε και έχουμε εμπιστοσύνη στα πόδια μας τότε μπορούμε. Αν σκεφτούμε θετικά τότε μπορούμε να κερδίσουμε την Αγγλία».

Keywords
Τυχαία Θέματα