Ντέρμπι Ολυμπιάδων στο Φρέναρος στους Άνδρες

Τo μεγάλο ντέρμπι των δυο Ολυμπιάδων Φρενάρους και Νεάπολης ξεχωρίζει από τη δράση στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Β' Κατηγορίας και θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 19:30 στο Γυμνάσιο «Φώτη Πίττα» στο Φρέναρος. Στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β' Κατηγορίας Γυναικών θα γίνουν τέσσερις αγώνες με το δικό τους ενδιαφέρον.

Το ντέρμπι Ολυμπιάδας Φρ. – Ολυμπιάδας Ν. στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής προκαλεί φοβερό

ενδιαφέρον, αφού οι δυο ομάδες είναι ικανές για την άνοδο. Οι δυο αντίπαλοι προέρχονται από μεγάλες νίκες, αφού την 4η αγωνιστική, η ομάδα του Φρενάρους κέρδισε στην Εμπα τον Α. Ο. Διόνυσο με 1-3, ενώ η Ολυμπιάδα Ν. κέρδισε τον Εθνικό Λατσιών επίσης με 3-1. Βαθμολογικά, οι δυο ομάδες έχουν μόλις ένα βαθμό διαφορά (7 το Φρέναρος, 6 η Νεάπολη).

Στον άλλο αγώνα της Τετάρτης, ο αξιόμαχος Φοίνικας Πύλας υποδέχεται τον Α. Ο. Διόνυσο (19:30).

B Γυναικών: Στα Λατσιά το ενδιαφέρον

Με τέσσερις αγώνες συνεχίζεται την Τετάρτη (σ.σ. όλοι οι αγώνες στις 19:30) η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας Γυναικών. Το ενδιαφέρον στρέφεται στο Λύκειο Λατσιών, όπου ο ανεβασμένος Εθνικός υποδέχεται τον Παφιακό. Η ομάδα της Πάφου ηττήθηκε για πρώτη φορά την περασμένη αγωνιστική από τον Πανιδαλιακό.

Στους άλλους αγώνες, ο Μαραθώνας υποδέχεται στο Λύκειο Βεργίνας τον Ν.Ο. Λακατάμιας και έχει τον πρώτο λόγο. Ο εξαιρετικός Πανιδαλιακός είναι φαβορί κόντρα στον Ροτσίδη στο Δάλι, ενώ ο Άρης Πολεμίου υποδέχεται το Πανεπιστήμιο και έχει τα προγνωστικά με το μέρος του.

Keywords
Τυχαία Θέματα