Ντα Κόστα: «Πρόβλημα η οπαδική βία στην Ελλάδα»

Για την ζωή στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό μίλησε μεταξύ άλλων ο Μανουέλ Ντα Κόστα, ο οποίος έκανε ξεχωριστή αναφορά στα κρούσματα οπαδικής βίας στα ελληνικά γήπεδα.

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Αφρικής παραχώρησε ο Μανουέλ Ντα Κόστα, ο οποίος αναφέρθηκε στην Ελλάδα. Ο αμυντικός του Ολυμπιακός,

μιλώντας στην «jeuneafrique.com», στάθηκε στο ενδιαφέρον συλλόγων από την Γαλλία το οποίο δεν προχώρησε το καλοκαίρι, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα κρούσματα οπαδικής βίας στα ελληνικά γήπεδα.

«Ομάδες από την Γαλλία ενδιαφέρθηκαν, αλλά αυτό το ενδιαφέρον δεν έγινε συγκεκριμένο για πολλούς λόγους. Πάντως, δεν μπορώ να σας αποκλείσω το ενδεχόμενο να ξαναπαίξω στη Γαλλία.

Δεν είμαι διατεθειμένος να φύγω. Παίζω σε μια μεγάλη ομάδα, η οποία παίζει στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα η ποιότητα ζωής είναι καλή κι έχω πολύ καλό συμβόλαιο. Το μόνο πρόβλημα είναι η βία των οπαδών. Στην Ελλάδα είναι μερικές φορές λίγο... βαρύ να ζεις.

Κλήθηκα στην εθνική Γαλλίας όταν ήμουν 16 ετών. Έπαιξα 20 ματς με τις Ελπίδες της Πορτογαλίας και συμμετείχα στο Euro. Κλήθηκα και στην Ανδρών, χωρίς όμως να παίξω ούτε λεπτό. Έγινα διεθνής με το Μαρόκο το 2014 και είμαι πολύ χαρούμενος», είπε ο Ντα Κόστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα