Νοέμβριο η ποινή του 27χρονου που επιτέθηκε στο ΓΝ Λ/κας

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας θα επιβάλει στις 2 Νοεμβρίου ποινή στον 27χρονο από τη Λάρνακα, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί, έπειτα από επίθεση κατά δυο γιατρών του ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Ο νεαρός οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου και καταχωρήθηκε η υπόθεση. Το Δικαστήριο διέταξε την κράτησή του μέχρι τις 2 Νοεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία θα τού επιβάλει ποινή.


Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 19.20 χθες,

ο 27χρονος μετέβη στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας για να εξεταστεί, αφού είχε πόνους στο πόδι.

Οι επί καθήκοντι ιατροί, αφού τον εξέτασαν, τον έστειλαν συνοδεία ενός φίλου του, σε αναπηρικό καροτσάκι, στο ακτινολογικό Τμήμα, προκειμένου να βγάλει ακτινογραφίες στο πόδι.

Γύρω στις 19.45 επέστρεψε από το ακτινολογικό Τμήμα συνοδευόμενος από τον φίλο του στο ΤΑΕΠ και χωρίς λόγο και αιτία, όπως αναφέρεται, άρχισε να φωνάζει, να προκαλεί και να βρίζει, ενώ έριξε το κινητό του τηλέφωνο από κοντινή απόσταση στο κεφάλι ενός γιατρού.

Ο νεαρός κτύπησε στο χέρι δεύτερη γιατρό, η οποία έσκυψε για να πάρει το κινητό του τηλέφωνο, προκειμένου να του το δώσει, προστίθεται.

Ο 27χρονος εξακολουθούσε να φωνάζει και να βρίζει και σε κάποια στιγμή αναχώρησε με τον φίλο του προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η Αστυνομία εξέδωσε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τον συνέλαβε γύρω στις 06.30 σήμερα το πρωί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα