Νικόλας: Ο Ν.Αναστασιάδης συγκρούεται με τον Ν.Αναστασιάδη

«Ο Νίκος Αναστασιάδης συγκρούεται με τον Νίκο Αναστασιάδη και δεν μπορούμε να τον εμπιστευτούμε» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος στην πρώτη του αντίδραση μετά το τηλεοπτικό μήνυμα.

Σε τηλεφωνική του παρέμβαση στις «Τομές στα Γεγονότα» στο Σίγμα, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ ανέφερε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας,

όχι μόνο δεν απάντησε στις ανησυχίες του, αλλά, έμειναν αναπάντητα βασανιστικά ερωτήματα με κυριότερο το τι έχει αλλάξει μέσα σε μια εβδομάδα από το προηγούμενο διάγγελμα .

Πριν από επτά μέρες μας έλεγε η μη λύση του εδαφικού θα οδηγήσει σε διασύνδεσή του με τις συζητήσεις με την ασφάλεια και τις εγγυήσεις, κάτι που επιθυμεί η Τουρκία, είπε ο κ. Παπαδόπουλος διερωτώμενος: Πώς εξηγεί (σ.σ ο ΠτΔ) ότι μέσα σε επτά ημέρες έχει αποδεχτεί όλους τους τουρκικούς όρους για επαναφορά στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων;

Μίλησε μάλιστα για συμφωνία σε μία «αυτόματη διαδικασία».

«Ο Νίκος Αναστασιάδης συγκρούεται με τον Νίκο Αναστασιάδη και δεν μπορούμε να τον εμπιστευτούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ.Παπαδόπουλος εκτίμησε ότι θα ακολουθήσει ένα «πάρε-δώσε» και ότι θα μας εκβιάζει ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπτ Ερντογάν για να αποδεχτούμε την παραμονή του κατοχικού στρατού.

Ο κ. Αναστασιάδης δεν μας εξήγησε γιατί έχει αναιρέσει όλες τις προϋποθέσεις που ο ίδιος είχε θέσει για τον εαυτό του πριν από μία εβδομάδα δεχόμενος πενταμερή διάσκεψη, συμπλήρωσε.

Τέλος, ερωτηθείς κατά πόσο η Αθήνα ήταν ενήμερη για τις ραγδαίες εξελίξεις στο Κυπριακό, ο κ.Παπαδόπουλος απάντησε αρνητικά λέγοντας ότι αιφνιδιάστηκαν. Αυτό ανέφερε φαίνεται από την ανακοίνωση της ελληνικής κυβέρνησης μέσα από την οποία και κρατά αποστάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα