Νίκη θρίλερ για Μπολόνια

Αν και έπαιζε με δέκα στο φινάλε, η Μπολόνια πέρασε από την Βερόνα κόντρα στην Κιέβο (2-3) με γκολ του Ματία Ντέστρο στο 90'.

Οι δύο ομάδες ήταν ισόβαθμες και βρίσκονταν σε κακή φόρμα, όμως μόνο η Μπολόνια χαμογέλασε στο τέλος καθώς πήρε τη νίκη με δύο γκολ του Ντέστρο, ο οποίος άνοιξε και έκλεισε το σκορ. Ο Ιταλός πρώην επιθετικός των Μίλαν, Ρόμα έκανε το 0-1 στο 4', όμως στο 32' ο Ινγκλέζε με κεφαλιά μετά το κόρνερ

του Μπίρσα έκανε το 1-1 που ήταν το σκορ για το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη, η ομάδα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι πήρε ξανά το προβάδισμα (1-2) ύστερα από επέμβαση του Σορεντίνο και πλασέ από κοντά, όμως η Μπολόνια έμεινε με δέκα στο 81' εξαιτίας της αποβολής του Πόλι με δεύτερη για μαρκάρισμα στον Χετεμάι. Η Κιέβο πίεσε και βρήκε στο 85' το γκολ με το ωραίο αριστερό του Κατσιατόρε που δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο Μιράντε, όμως ο σκόρερ έγινε μοιραίος στο 90' καθώς γλίστρησε μόλις έξω από την περιοχή και άφησε τον Ντέστρο μόνο να γράψει το 2-3 και να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Keywords
Τυχαία Θέματα