Νίκη στη «μάχη» των... φορμαρισμένων θέλει ο Παναθηναϊκός!

Μεγάλη και πολύ ενδιαφέρουσα «μάχη» αναμένεται σήμερα το βράδυ στο «Νίκος Γκάλης». Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπασκόνια, και δύο από τις πιο φορμαρισμένες, αυτή τη στιγμή, ομάδες στη διοργάνωση της Euroleague, θα προσπαθήσουν να αυξήσουν το σερί των νικών τους.

Αρκετά ενώνουν τις δύο ομάδας, καθώς δύο εκ των πρωταγωνιστών της περσινής επιτυχίας της ισπανικής ομάδας θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι.

Γιάννης Μπουρούσης και Μάικ Τζέιμς καλούνται να αντιμετωπίσουν την πρώην ομάδα τους και, μαζί με τους συμπαίκτες τους, να αφήσουν πίσω τους την επιτυχία κόντρα στην Αρμάνι και να προσπαθήσουν να πάρουν ακόμα μια πολύτιμη νίκη.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν έχει κάποιον ιδιαίτερο... πονοκέφαλο, καθώς όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι και με εξαιρετική διάθεση για ένα μεγάλο παιχνίδι.

Από την πλευρά τους οι Ισπανοί, προέρχονται από μια ακόμα μεγάλη και δύσκολη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ πλέον έχουν ενισχυθεί σημαντικά με την έλευση του 39χρονου Πάμπλο Πριχιόνι.

Αναμένεται ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, με τον νικητή να προσπαθεί να ξεχωρίσει σε έναν «όμιλο» ομάδων που βρίσκονται εξαιρετικά κοντά από τη 2η μέχρι και την 6η θέση.

Τα... φώτα πέφτουν στο Μαρούσι, με τον κόσμο των «πρασίνων» να θέλει να δώσει στην ομάδα του το κάτι παραπάνω για να ξεπεραστεί και η κούραση της ευρωπαϊκής «διαβολοβδομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα