Η TRUST αναδεικνύει το ταλέντο ξεχωριστών καλλιτεχνών

Στήριξη ταλαντούχων συνανθρώπων μας με ειδικές ικανότητες.

Η Trust Insurance Cyprus, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας για το 2017, αναλαμβάνει τη στήριξη και την προώθηση των έργων του καλλιτέχνη Γιάννη Παναγιώτου, στέλνοντας το μήνυμα ότι είναι δίπλα σε ταλαντούχους συνανθρώπους μας, ιδιαίτερα όταν αυτοί αποτελούν πρότυπα αγώνα για μια αξιοπρεπή ζωή, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που

τους επεφύλαξε η μοίρα.

Ο Γιάννης Παναγιώτου είναι ένας καλλιτέχνης που ξεχωρίζει, ένας συνάνθρωπος μας με ειδικές ικανότητες, τα έργα του οποίου αποτελούν επίμονη εργασία πολλών μηνών.

Το αποτέλεσμα της εργασίας του, εξαιρετικό! Ο Γιάννης ξεδιπλώνει το ταλέντο του δημιουργώντας χειροποίητα ψηφιδωτά με ιστορικό ή θρησκευτικό περιεχόμενο.

Σε μία σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22.12.2016 στη Λευκωσία, ο Γιάννης Παναγιώτου παρέδωσε στην Trust μία από τις πρώτες του δημιουργίες, με άκρως επίκαιρη θεματική λόγω Χριστουγεννιάτικης περιόδου και η οποία από σήμερα στολίζει τα γραφεία της εταιρείας.

Σε σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την τελετή παραλαβής του έργου, ο Διευθυντής Ανάπτυξης Εργασιών της Trust Insurance Cyprus κ. Χαραλάμπους, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «οι άνθρωποι της Trust συμβάλλουν στην κοινωνία με πολλούς και στοχευμένους τρόπους». «Αυτή η προσπάθεια», συνέχισε, «αποσκοπεί στη προώθηση των έργων του Γιάννη, ώστε να μπορέσει να εξασφαλίσει απασχόληση και μια αξιοπρεπή παρουσία προσφοράς μέσα στο κοινωνικό σύνολο».

Όλοι οι συνάδελφοι έδειξαν προθυμία και υποσχέθηκαν να κάνουν γνωστό το αξιοζήλευτο έργο του Γιάννη αλλά και άλλων ατόμων με ειδικές ικανότητες στον κύκλο πελατών και συνεργατών της Εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα