Νίκη με ξεκάθαρα μηνύματα

ΑΡΗΣ
Ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο ο Άρης τη β' φάση του πρωταθλήματος με πολύ καλή εμφάνιση και επιβλητική νίκη στη Λάρνακα. Με το καλημέρα η ομάδα της Λεμεσού έστειλε το μήνυμα ότι είναι αποφασισμένη να τελειώσει το συντομότερο δυνατό την υπόθεση παραμονή. Ο Άρης επιβεβαίωσε ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, γεγονός που έχει ικανοποιήσει τους πάντες μέσα και

γύρω από την ομάδα.

Τώρα η σκέψη έχει στραφεί στον αγώνα της Κυριακής με τη Δόξα στο Τσίρειο, ένα πολύ καθοριστικό παιγνίδι. Με νίκη ο Άρης θα ανοίξει απόσταση 7 βαθμών από την ομάδα της Κατωκοπιάς και ουσιαστικά θα κάνει το σημαντικότερο βήμα για τη σωτηρία του. Μοναδικός απών θα είναι ο τραυματίας Σκούρτης.

Μπορεί η χρονιά να μην έχει τελειώσει ακόμα, όμως στον Άρη έχουν ξεκινήσει να σκέφτονται την επόμενη. Γι' αυτό και συμφώνησαν με τον αρχηγό της ΑΕΖ Αντρέα Μαμμίδη. Τον ποδοσφαιριστή ξέρει πολύ καλά ο Νικόλας Μαρτίδης από την κοινή τους συνύπαρξη στην ομάδα του Ζακακίου.

Σε μια άλλη εξέλιξη, ο Άρης γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ότι την ερχόμενη Κυριακή στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση στο σωματείο, με κύριο θέμα τη συζήτηση και επίλυση προβλημάτων επείγουσας φύσεως τα οποία χρήζουν την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα