ΓΓ ΑΚΕΛ: O ΠτΔ δεν εμπιστεύεται κάποια κόμματα

Για έλλειψη εμπιστοσύνης εκ μέρους του Προέδρου Αναστασιάδη σε μερικά κόμματα, έκανε λόγο ο Άντρος Κυπριανού με το πέρας της σύσκεψης Αρχηγών.

Ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ, είπε ότι γίνονται «γίνονται συζητήσεις και διαρρέουν πράγματα στα μέσα.

"Εμείς δεν δίνουμε λευκή επιταγή στον Πρόεδρο. Είναι λανθασμένο αυτό που επιχειρείται να γίνει από κάποια κόμματα που θέλουν να χωρίσουν τον λαό και να καλλιεργήσουν τον φόβο. Εμείς σαν κόμματα να μην λειτουργούμε με μικροκομματισμούς, να δείξουμε ότι μπορούμε να λειτουργήσουμε σωστά", σημείωσε

ο κ.Κυπριανού.

«Αν θέλουμε μέλλον και προοπτική, πρέπει να εργαζόμαστε όλοι μαζί για λύση με γνώμονα τις συμφωνημένες αρχές. τι καθορίζεται από ψηφίσματα ΗΕ και αρχές πάνω στις οποίες που εδράζεται η ΕΕ.

Η διαδικασία των διαπραγματεύσεων, θα ήταν ιδανικό να δίδονται τα πρακτικά στα κόμματα όπως γινότανε με Χριστόφια, σε μια προσπάθεια να συμβάλει το Εθνικό σε προβληματισμούς προέδρου και κατάθεση απόψεων», σημείωσε ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ.

«Με τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας, δεν ξέρουμε προς τα πού κατευθυνόμαστε. Καλό θα ήταν να περιμένουμε να κρίνουμε με βάσει το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων», σημείωσε.

«Υπάρχουν ζητήματα που διαφωνούμε με χειρισμούς προέδρου. Ο ΠτΔ δεν έχει ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές μας, για να δικαιολογείται η τόσο έντονη ανησυχία μερικών», ανέφερε ο Άντρος Κυπριανού.

Αναφορικά με την συζήτηση που έγινε για το ΓεΣΥ, ο Άντρος Κυπριανού τόνισε ότι πρέπει να ληφθούν αποφάσεις, μέσα στα χρονοδιαγράμματα που έχουν καθοριστεί . «Υπάρχουν διαφορές φιλοσοφίες. Το ΑΚΕΛ με γνώμονα το συμφέρον του κόσμου, θα θέσει τις θέσεις του στην Βουλή», σημείωσε τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα