Bonus Days στα Carrefour κι όλοι κερδίζουν!

8 εβδομάδες Bonus Προσφορών και Μεγάλος Bonus Διαγωνισμός

Η Carrefour Κύπρου, με στόχο να ικανοποιήσει για ακόμα μια φορά τις ανάγκες και τις επιθυμίες των καταναλωτών της, μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι των προσφορών

και των χαμηλών τιμών, με μια μοναδική εκστρατεία, «Bonus Days» στα Carrefour – και όλοι κερδίζουν, με πρωταγωνιστή τον δημοφιλή κωμικό ηθοποιό Σωτήρη Καλυβάτση.

Για 8 ολόκληρες εβδομάδες, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν σούπερ προσφορές και μοναδικά χαμηλές τιμές σε πολλά είδη και επώνυμα προϊόντα. Με αγορές 25 ευρώ και άνω σε σηματοδοτημένα προϊόντα σε μια απόδειξη, θα μπορούν να πάρουν μέρος στον μεγάλο Bonus διαγωνισμό «Απάντησε &Κέρδισε» και να διεκδικήσουν πλούσια δώρα αξίας χιλιάδων ευρώ, όπως τηλεοράσεις 40’’ Panasonic Smart Led, Lenovo tablets 10’’, ηλεκτρικές σκούπες Dyson, ταξιδιωτικά πακέτα για Λονδίνο &Βιέννη για 2 άτομα, εκατοντάδες δωροκουπόνια για δωρεάν ψώνια. Δύο μεγάλοι νικητές ανά εβδομάδα κερδίζουν τα ψώνια της εβδομάδας για δωρεάν ψώνια 300€ και φυσικά, το μεγάλο δώρο ένα ολοκαίνουργιο Volkswagen Polo 1.2 TSI αυτόματο.

Με τη νέα εκστρατεία, η Carrefour Κύπρου στοχεύει να παραμείνει η πρώτη επιλογή των καταναλωτών, προσφέροντάς τους μοναδικά χαμηλές τιμές και προσφορές, συμβάλλοντας στον οικογενειακό προϋπολογισμό κάθε νοικοκυριού.

Γιατί με τα Bonus Days στα Carrefour, όλοι κερδίζουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα