Νέος Πρόεδρος ο Γιώργος Καΐλης

Ο ΑΣΙΛ με την πιο κάτω ανακοίνωση ενημερώνει ότι νέος πρόεδρος του Σωματείου είναι ο Γιώργος Καΐλης.

Αναλυτικά:

''Ανακοίνωση Δ. Σ

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα (26 Μαΐου) η ετήσια Γενική Συνέλευση που είχε και εκλογικό χαρακτήρα. Πιστοί στα μέτρα του Υπουργείου κατά του κορωνοϊού, η απερχούσα διοίκηση Γιώργου Χρίστου, έκανε τον απολογισμό της διετούς θητείας η οποία, όπως ανάφερε, έληξε με θετικό πρόσημο.

Ο μέχρι πρότινος Διοικητικός ηγέτης του Σωματείου, ευχαρίστησε τους χορηγούς και τον απλό κόσμο της ομάδας για την φετινή, συγκινητική στήριξη

σε μια ιδιόμορφη και δύσκολη σεζόν και τόνισε ότι το μεγάλο στοίχημα του ΑΣΙΛ είναι να καταφέρει να κάνει ιδιόκτητα γήπεδα ώστε να καταστεί βιώσιμο και ελκυστικό στο άμεσο μέλλον.

Ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν πριν 10 χρόνια στην ομάδα, κ. Κουή, Γρηγορά και Μάμα, όπως επίσης και με όσους συνεργάστηκε για να αναπτυχθεί ο ΑΣΙΛ και να εδραιωθεί ως μια υπολογίσιμη δύναμη στην Β κατηγορία ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον διαχρονικό αιμοδότη ΤΟΥ Σωματείου, κ. Γιώργο Πυρίσιη, που του εμπιστεύτηκε την ανάληψη της Προεδρίας.

Ακολούθως, έγινε οικονομική αναφορά από τον ελεγκτικό οίκο, PICCO Services αλλά και το μέλος του Συμβουλίου, κ. Φλωρή.

Η συνέλευση ολοκληρώθηκε με την εκλογή του κ. Γιώργου Καΐλη στον προεδρικό θώκο του Συλλόγου μας με την συμβολή των Επαμεινώντα Ιακώβου ως Γενικό Γραμματέα και Μάριο Βασιλείου ως ταμία.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νέος Πρόεδρος της ομάδας μας ο οποίος παραμένει παράλληλα και ως υπεύθυνος των Ακαδημιών, κ. Γιώργος Καΐλης, ευχαρίστησε τα μέλη της ομάδας για την ομόφωνη στήριξη και δήλωσε πως χρέος όλων είναι να σταθούν υποστηρικτές της νέας προσπάθειας. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον τέως πρόεδρο για την μεγάλη του προσφορά και το έργο του με την ελπίδα ο ΑΣΙΛ να συνεχίσει στον δρόμο που κτίστηκε από όλους τα τελευταία χρόνια.

Το νέο Δ. Σ θα συνέλθει σε συνέδρια όπου και θα καταρτιστεί σε ολοκληρωμένο σώμα βάσει και του καταστατικού ώστε να αρχίσει ο προγραμματισμός της νέας εποχής.

Εκ του Γραφείου Τύπου

ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ

27 Μαΐου 2021''.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέος Πρόεδρος, Γιώργος Καΐλης,neos proedros, giorgos kaΐlis