Νεοφύτου: «Οι οπαδοί της Ανόρθωσης πάντα έχουν υπομονή»

Ο Μάριος Νεοφύτου μίλησε στην εκπομπή Sports Express για πολλά θέματα και την ομάδα που αγωνίστηκε στο παρελθόν, την Ανόρθωση τονίζοντας ότι εάν συνεχίσει έτσι και τη νέα χρονιά θα έχει μια ανταγωνιστική ομάδα.


Αρχικά είπε: «Ο Απόλλωνας ήταν πρωτοπόρος έχασε πολύτιμους βαθμούς. Η ΑΕΚ ήταν η ευχάριστη έκπληξη, Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο

και μπορούν ένα είχε περισσότερο. Πολύ δύσκολο να χαθεί ο τίτλος για τον ΑΠΟΕΛ. Για την 2η 3η και 4η θέση θα γίνει μεγάλη μάχη».

Για την προσφορά Σανγκόι: «Δεν πρόσφερε αυτά που περίμενε ο κόσμος του Απόλλωνα. Όταν ένας ποδοσφαιριστής είναι το όνομα σου και σε δέκα παιχνίδια είναι εκτός ομάδας και τα άλλα είναι εκνευρισμένος, είναι κρίμα γιατί τέτοιοι ποδοσφαιριστές πρέπει να δείχνουν το κακό παράδειγμα. Δούλευε εις βάρος της ομάδας του»

Για την Ανόρθωση: «Η Ανόρθωση είναι καινούρια ομάδα. Ήθελε τον χρόνο της. Οι οπαδοί της Ανόρθωσης πάντα έχουν υπομονή. Είναι απαιτητικοί. Έδωσαν χρόνο και κατά την άποψη μου η Ανόρθωση εκμεταλλεύεται την έδρα της και έχασε πολλούς βαθμούς εκτός έδρας. Στα μπαράζ έδειξε ένα καλύτερο πρόσωπο στα ντέρμπι. Η Ανόρθωση για την επόμενη χρονιά θα έχει μια ανταγωνιστική ομάδα. ‘Έχει τον κορμό και με μια σωστή επιλογή θα είναι παρούσα»

Keywords
Τυχαία Θέματα