Νέο «σοκ» στη Σερβία με Κάλινιτς

Ο Νίκολα Κάλινιτς δεν έδωσε το «παρών» στο τουρνουά «Ακρόπολις» λόγω προβλήματος στην μέση και μοιάζει πολύ πιθανό να χάσει το Eurobasket. Τι είπε ο ίδιος.

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για την Εθνική Σερβίας και τον Σάσα Τζόρτζεβιτς. Οι Τεόντοσιτς, Γιόκιτς, Μπιέλιτσα, Σιμόνοβιτς, Ραντούλιτσα, Μιλουτίνοφ -και όχι μόνο- είναι εκτός, ενώ πλέον μοιάζει πιθανό να τεθεί νοκ-άουτ και ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Φενέρμπαχτσε, Νίκολα Κάλινιτς.

Ο φόργουορντ της Φενέρ δεν αγωνίστηκε

στο «Ακρόπολις» και ο λόγος είναι πως ταλαιπωρείται από πρόβλημα στη μέση. Το συγκεκριμένο πρόβλημα εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά όπως παραδέχθηκε, έχει αποδειχθεί πολύ πιο σοβαρό απ' ότι περίμενε.

Μιλώντας στην «Sportski Zurnal», ο Κάλινιτς δήλωσε: «Νιώθω χάλια. Για να είμαι ειλικρινής, αν δεν υπήρχαν τόσες απουσίες, θα ήμουν ήδη σπίτι μου πιθανότατα. Έχω όμως υποχρέωση απέναντι στους συμπαίκτες μου και σε όλους να προσπαθήσω να τα καταφέρω. Θέλω να παίξω στο Eurobasket, αλλά το σώμα μου δεν αντέχει πια. Υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα στη μέση και θα το κουβαλάω όχι μόνο στην καριέρα μου, αλλά μέχρι το τέλος της ζωής μου».

Με βάση και τις δηλώσεις του Σέρβου παίκτη, μοιάζει πολύ πιθανό να μείνει εκτός Εθνικής, ενώ φυσικά τα λόγια του δείχνουν πως το πρόβλημα είναι αρκετά σοβαρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα