Νέο κατάστημα Telefone Primetel

Η Primetel και η Telefone ενισχύουν την δυναμική τους παρουσία στην Κυπριακή αγορά εγκαινιάζοντας ακόμα ένα νέο κατάστημα, στην οδό Χαλκάνωρος 20 στο Δάλι.

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Super FM Χριστιάνα Αριστοτέλους και Χριστόδουλος Μαρτάς θα υποδεχθούν το κοινό με Live link του Super FM το Σάββατο 14 Νοέμβριου από τις 10:00 – 13:00 σε ένα κεφάτο πρωινό γεμάτο εκπλήξεις!

Το νέο κατάστημα

υπόσχεται να καλύψει όλες τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής προσφέροντας ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις. «Η στρατηγική συνεργασία PrimeTel και Telefone, έγινε με κοινό όραμα την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας στην κυπριακή αγορά. Στόχος είναι να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι για τους πελάτες μας, ώστε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη τους και να είμαστε η πρώτη επιλογή» δήλωσε ο Θεοδόσης Θεοδόσιου, Ανώτατος Εμπορικός Διευθυντής PrimeTel.

Η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών της PrimeTel από το δίκτυο καταστημάτων Telefone δημιουργεί πολλαπλά οφέλη για τον καταναλωτή, καθώς έχει στη διάθεσή του ολοκληρωμένες επιλογές.

Η PrimeTel και η Telefone περιμένουν να σας υποδεχθούν στο νέο κατάστημα την ημέρα των εγκαινίων με εκπτώσεις που θα υπερβαίνουν το 50% ενώ θα προσφέρεται δωρεάν ένα Smartphone με κάθε νέα σύνδεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα