Νεο επετειακο λογοτυπο απο το Cyprus Institute of Marketing

Μετά από 40 χρόνια παρουσίας στα ακαδημαϊκά και επιχειρηματικά δρώμενα της Κύπρου, το CIM είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει το νέο σχέδιο του λογότυπου επικοινωνίας.

Η ραγδαία ανάπτυξη του CIM τα τελευταία χρόνια σε συνάρτηση με την συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του πρώτου Κυπριακού Business School,

ανάγκασαν το Διοικητικό Συμβούλιο του CIM να προβεί στον επανασχεδιασμό του λογότυπου επικοινωνίας.

Το CIM που ιδρύθηκε το 1978 σαν ένα αμιγώς Ινστιτούτο Μάρκετινγκ, έχει μετεξελιχθεί σαν το κατεξοχήν Κυπριακό Business School προσφέροντας πτυχία και μεταπτυχιακά με παγκόσμια αναγνώριση σε διάφορους κλάδους όπως Ναυτιλιακά, Χρηματοοικονομικά, Τραπεζικά, Λογιστική και πολλά άλλα. Από το 1978 που λειτουργεί, έχουν αποφοιτήσει πέραν των 5,000 ατόμων που είναι σήμερα στελέχη των μεγαλύτερων Κυπριακών και πολυεθνικών εταιρειών.

Ο επανασχεδιασμός του λογότυπου επικοινωνίας αποτελεί μέρος του στρατηγικού πλάνου του CIM για το 2018-2020 που σκοπό έχει την διατήρηση του Ιδρύματος ως ένα από τα κορυφαία Business Schools της περιοχής. Αξίζει να τονιστεί ότι το σλόγκαν για την 40η Επέτειο επιλέχθηκε μετά από διαγωνισμό ανάμεσα σε φοιτητές και απόφοιτους του CIM.

Το CIM για 40 χρόνια έχει ως αποστολή την αναβάθμιση των Κυπριακών επιχειρήσεων προσφέροντας προγράμματα που συνδυάζουν την ακαδημαϊκή με επαγγελματική γνώση και η εξέλιξη αυτή αποτελεί τρανή απόδειξη της συνεχής αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα