Νέο Airbus 319 για Cobalt – Πτήσεις σε Ρωσία και Μ. Aνατολή

Νέο αεροσκάφος, τύπου Airbus 319, προστέθηκε από σήμερα στον στόλο της εταιρείας Cobalt.

Ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας αναφέρει ότι “το τρίτο στη σειρά αεροσκάφος της Cobalt φέρει τα χρώματα και το λογότυπο της εταιρείας και θα ενσωματωθεί άμεσα στο πτητικό της πρόγραμμα, με στόχο να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της σε ζήτηση αεροπορικών θέσεων”.

Προσθέτει ότι “με βάση τα σχέδια της εταιρείας, σύντομα θα προστεθούν νέοι διεθνείς προορισμοί στο πτητικό της πρόγραμμα και στα πλαίσια αυτά δρομολογείται σύντομα η άφιξη

ενός ακόμα, του 4ου αεροσκάφους της Cobalt”.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, “με τη συνεχή ενσωμάτωση αεροσκαφών στον στόλο της, η Cobalt κάνει πράξη τη δέσμευση της προς το επιβατικό κοινό για σταδιακή διεύρυνση και επέκταση του δικτύου της προς νέους δημοφιλείς προορισμούς”.

Η Cobalt, συνεχίζει η ανακοίνωση, “πορεύεται με όραμα για την ανάδειξη της Κύπρου ως τουριστικό προορισμό για όλο τον χρόνο και τη μετατροπή της χώρας μας σε περιφερειακό κόμβο αερομεταφορών και συνεχίζει να μεγαλώνει και να εξελίσσεται, στηρίζοντας την οικονομία της Κύπρου και τον Κύπριο ταξιδιώτη”.

Στο μεταξύ, το Υπουργείο Μεταφορών παραχώρησε στην Cobalt άδειες για να πραγματοποιεί δρομολογημένες πτήσεις με καθορισμένη συχνότητα στη Ρωσία, το Ισραήλ, την Αίγυπτο, την Ιορδανία και το Ιράν.

Κάποια από τα δικαιώματα αυτά είχαν παραχωρηθεί στο παρελθόν σε άλλες αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες όμως δεν τα υλοποίησαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα