Νεκ. Παναγή στο SigmaliveSports: "Θέλω Ολυμπιακούς!" (video)

Η αθλήτρια του μήκους Νεκταρία Παναγή, άνοιξε την καρδιά της στο SigmaliveSports, μιλώντας για τους στόχους της, γι’ αυτά που θέλει να αφήσει πίσω τη χρονιά που φεύγει, τι θέλει από το 2016 αλλά και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για να πιάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς.

Συνέντευξη στην Άντρια Χήρα

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Νεκταρίας Παναγή στο στούντιο του SigmaliveSports:

"Το 2015 ήταν για μένα μία αρκετά γεμάτη χρονιά, ξεκίνησα με ατομικό ρεκόρ που είχα από το 2012, κατάφερα να πετύχω το 6.62

και πήρα την 4η θέση την παγκόσμια πανεπιστημιάδα. Ήταν χρονιά γεμάτη επιτυχίες, μου έδωσε πολλά. Το 2015 είχε και τους τραυματισμούς για μένα. Όταν άρχισε η αγωνιστική περίοδος είχα δύο τραυματισμούς, όμως οι τραυματισμοί μου έδωσαν χρόνο να ξεκουραστώ, να σκεφτώ και αναγκαστικά αυτή η περίοδος λειτούργησε θετικά για μένα.

Τα όρια εξαρτώνται μόνο απ’ εμάς, τα δικά μου αλλάζουν καθημερινά. Αυτό που έχω καθημερινά στο νου είναι να δίνω αυτά που μπορώ, να διαχειρίζομαι το άγχος και όλους τους υπόλοιπους παράγοντες. Κάνω αυτό που κάνω επειδή το θέλω, δεν νιώθω έντονα το στοιχεί ότι στερούμαι κάτι, έτσι έμαθα, είναι τρόπο ζωής για μένα.

Συμμετείχα σε Παγκύπρια πρωταθλήματα αρχικά και μετά σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα… ξεχωρίζω το μετάλλιο στην Τουρκία γιατί πέραν απ’ αυτή την επιτυχία είναι και η εμπειρία διαφορετική, μου προκάλεσε διαφορετικά συναισθήματα, δεν είχα προηγουμένως παρόμοιες επιτυχίες, το ήθελα πολύ, ήταν σημαδιακή επιτυχία για μένα.

Είναι σημαντική η στήριξη των φορέων του αθλητισμού. Ευτυχώς σήμερα και ο ΚΟΑ και η ΚΟΕΣ στηρίζουν τους αθλητές. Εγώ προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω την ΟΠΑΠ Κύπρου για την στήριξη. Το όριο για τους ευρωπαϊκούς αγώνες είναι 6.55, θα γίνουν στο Άμστερνταμ το 2016, το έχω εξασφαλίσει από την περσινή χρονιά με το 6.62 που πέτυχα.

Η συμμετοχή στην Ολυμπιάδα είναι ο μεγαλύτερος μου στόχος για φέτος, το όριο είναι 6.70 και εγώ είμαι μακριά μόλις 8 εκατοστά".

Keywords
Τυχαία Θέματα