Πέρεζ: «Αυτά τα πράγματα είναι αντιεπαγγελματικά»

Για την άσχημη του εμπειρία στην Κύπρο μίλησε σε μέσο της χώρας του ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Ματίας Πέρες. Ο Ουρουγουανός αμυντικός, τόνισε ανάμεσα σε άλλα πως παραμένει στην Κύπρο αφού υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες του νησιού ωστόσο παράλληλα είπε πως ενδιαφέρον υπάρχει και από ομάδες της Ουρουγουάη, Αργεντινής αλλά και Χιλής.

Οι πιο σημαντικές του τοποθετήσεις:

«Υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον για να πάω στην Ομόνοια και στην Ευρώπη,

και να αγωνιστώ στην Ομόνοια. Δεν είχα άλλες επιλογές και πέταξα για την Κύπρο. Για τον ένα ή άλλο λόγο ο προπονητής κατέληξε σε εμένα. Και εκείνη τη στιγμή έδειχνα αρκετά καλά»

«Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο είναι αρκετά καλό και έχει αρκετό ανταγωνισμό. Αρχίσαμε με νίκη στο πρωτάθλημα αν και χάναμε με 1-3 κερδίσαμε στο τέλος με 5-3».

«Δυο παιχνίδια αργότερα ο προπονητής έφερε στην ομάδα ακόμη δυο ποδοσφαιριστές στην ίδια θέση μαζί μου. Έμεινα έκπληκτος γιατί η μετεγγραφική περίοδος έληγε στις 31 Αυγούστου. Διαπίστωσα πως πολλά εύκολα έρχονται παίκτες και πολλά εύκολα διώχνουν παίκτες. Κάτι που στην Ουρουγουάη δεν το κάνουν»

«Ο προπονητής δεν με άφησε να προπονούμε με την πρώτη ομάδα. Αυτά τα πράγμα είναι αντιεπαγγελματικά».

«Ο κόσμος με υποστήριζε. Ακόμη και που ήμουν εκτός ομάδας πήγαινα και έβλεπα τους συμπαίκτες μου στο γήπεδο».

«Μάθαινα επίσης Αγγλικά. Πήγα στα αποδυτήρια και είχε 15 διαφορετικές εθνικότητες και 8 διαφορετικές γλώσσες. Όλοι όμως μιλούσαν Αγγλικά και έπρεπε να μάθω και εγώ για να επικοινωνώ».

«Πάντα μαθαίνεις. Γνώρισα αρκετούς ανθρώπους διαφορετική κουλτούρα και έγινα πιο ανοικτόμυαλος».

«Στην Ουρουγουάη οι ποδοσφαιριστές είναι μια οικογένεια. Στην Κύπρο όχι».

«Ακόμη μένω στην Κύπρο γιατί υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από άλλες ομάδες»

Keywords
Τυχαία Θέματα