Νεϊμάρ: «Ενδιαφέρον αλλά όχι πρόταση από Γιουνάιτεντ»

Την φημολογούμενη πρόταση της Γιουνάιτεντ, την... κόντρα του με τον Μέσι, αλλά και τον στόχο της χρυσής μπάλας, σχολίασε ο Νεϊμάρ.

Το ενδιαφέρον που έδειξε για αυτόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι, σχολίασε σε συνέντευξή του στην πατρίδα του ο Νεϊμάρ. Ο σταρ της Μπαρτσελόνα, μίλησε στο ESPN της Βραζιλίας

για το... φλερτ που υπήρξε, χωρίς όμως να καταλήξει σε πρόταση. «Υπήρξαν κάποιες κουβέντες, όμως κόντρα στις φήμες, εγώ δεν είδα ποτέ κάποια πρόταση» ξεκαθάρισε.

Παράλληλα, μίλησε και για τους στόχους του, τονίζοντας πως «θέλω να δουλεύω και να βελτιώνομαι διαρκώς. Κάποια στιγμή θα μου άρεσε να φτάσω στην τελική τριάδα για την χρυσή μπάλα, ίσως φέτος να ήταν μία... καλή χρονιά για να το πετύχω».

Τέλος, αναφέρθηκε και σε μία... κόντρα που έχει με τον Μέσι, αυτή της εκτέλεσης τον φάουλ. «Όλοι ξέρουμε την ποιότητα του Μέσι. Όποτε δεν εκτελεί, όμως, εγώ είμαι έτοιμος να... κάνω την δουλειά. Είναι φανταστικός εκτελεστή και έχει πετύχει πάρα πολλά γκολ με αυτόν τον τρόπο», σχολίασε, ενώ κλείνοντας έστειλε και τις ευχές του στον Ραφίνια, που τραυματίστηκε και χρειάστηκε να χειρουργηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα