Νέες βόμβες Ελεγκτή για ΤΕΠΑΚ – Θησαύριζαν σε χαλαμάντουρα

Αποκαλυπτικός ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι. Ο Γενικός Ελεγκτής, καλεσμένος στην εκπομπή, έκανε λόγο για υπό διερεύνηση περιπτώσεις, 25 ξεχωριστές συγκεκριμένα, τις οποίες ερευνά η Υπηρεσία και αφορούν ενοικιάσεις κτρίων στη Λεμεσό για τις οποίες ο φορολογούμενος πολίτης επωμίστηκε εκατομμύρια ευρώ.

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης έκανε λόγο για χαλαμάντουρα τα οποία αγόραζαν νέοι ιδιοκτήτες, προκειμένου να στεγάσουν τις ανάγκες του Πανεπιστημίου. Τα κτίρια αυτά, σύμφωνα με τον Ελεγκτή, ήταν 20 με 40 ετών, των οποίων η αξία ενοικίασης ανερχόταν αρχικά σε 2

με 3 ευρώ το τετραγωγικό μέτρο. Ο παλιός ιδιοκτήτης δεν γνώριζε ότι το κτίριο προοριζόταν για το ΤΕΠΑΚ. Ο νέος ιδιοκτήτης, υπόγραφε τότε συμβόλαιο με το ΤΕΠΑΚ.

Να σημειωθεί ότι το ενοίκιο «έτρεχε», με την τιμή να ανεβαίνει, αφού πλέον το κτίριο ήταν ανακαινισμένο. Η τιμή υπερέβαινε κατά πολύ την αρχική.

ΤΕΠΑΚ:Ενδεχόμενο νέου κύκλου συλλήψεων τα επόμενα 24ωρα

Σύμφωνα με τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη, οι νέες έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη φαίνεται να υπερβαίνουν κατά πολύ τα εκατομμύρια του υπό διερεύνηση σκανδάλου για τα ερευνητικά προγράμματα.

Για την υπόθεση έχουν ήδη εκδοθεί διατάγματα, σύμφωνα με τον ΓΕ, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα. Να σημειωθεί ότι στο μικροσκόπιο της Υπηρεσίας θα τεθούν πιθανές σχέσεις συγγενικές ή και δοσοληψίας αυτών που ενοικίαζαν τα παλιά κτίρια και προχωρούσαν σε συμφωνίες με το ΤΕΠΑΚ.

Δείτε εδώ το θέμα των κτιρίων του ΤΕΠΑΚ που είχε τεθεί ξανά στο μικροσκόπιο της Ελεγκτικής Υπηρεσίας

Keywords
Τυχαία Θέματα