Νέα Σαλαμίνα: Τους ξεκουράζει ο Βεργέτης

Αρκετά αισιόδοξο είναι το κλίμα στη Νέα Σαλαμίνα μετά τις δύο επιτυχίες με Ερμή και Αναγέννηση Δερύνειας, υπάρχει βελτίωση και πρόοδος στην ομάδα και αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Ο Ελλαδίτης τεχνικός σε αυτές τις έξι εβδομάδες που είναι στη Νέα Σαλαμίνα έχει μάθει αρκετά, τώρα όμως που βρισκόμαστε σε περίοδο διακοπής, ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" θα δουλέψει στα αδύνατα σημεία της ομάδας και στον τομέα... κούρασης.

Αυτό που θύμωσε τον κ. Βεργέτη στο πρόσφατο παιχνίδι είναι η οπισθοχώρηση της ομάδας του στο β' ημίχρονο, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι αυτό ίσως να έγινε και για λόγους κούρασης. Γι' αυτό και μόνο τον λόγο, με εντολή του ίδιου, η Νέα Σαλαμίνα δεν θα ανακοινώσει κάποιο φιλικό πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με τον κ. Βεργέτη να ξεκουράζει τους παίκτες του. Βέβαια οι μοναδικές μέρες που θα πάρουν ρεπό είναι Σάββατο και Κυριακή, με τις προπονήσεις στο Μενεού να συνεχίζονται κανονικά.

Πλέον ο ίδιος έχει σχηματίσει μία πιο καλή εικόνα και για το ρόστερ του σαν σύνολο και για τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Το γεγονός ότι δεν έχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα αυτή την περίοδο, του λύνει τα χέρια, έχει τη δυνατότητα να δουλέψει με όλους και να κάνει τις αναγκαίες αλλαγές όπου χρειάζονται, χωρίς να χαλάσει η χημεία της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα