Νέα Σαλαμίνα: Θα είναι άξιοι της μοίρας τους...

Έδωσε το δικαίωμα, δεν έπαιξε όπως έπρεπε και έφυγε από το Παραλίμνι με τον ένα βαθμό. Η εμφάνιση της Νέας Σαλαμίνας στο "Τάσος Μάρκου" ήταν μόνο για ένα ημίχρονο, αφού στο δεύτερο, ό, τι έκανε ήταν λάθος εξ' ου και ο ένας βαθμός.

Η Νέα Σαλαμίνα στα τελευταία της παιχνίδια δεν πείθει με την εμφάνιση της κι αν τελικά δεν επιτευχθεί ο στόχος της χρονιάς

που είναι ο τερματισμός στην εξάδα, τότε οι ίδιοι θα είναι άξιοι της μοίρας τους.

Ξεκίνησαν τη χρονιά πολύ καλά, με φιλοδοξίες και όνειρα, όλοι μιλούσαν για την ομάδα του Μάκη Παπαϊωάννου και την καλή οργάνωση που υπήρχε, δεν γίνεται όλα αυτά με το τέλος της σεζόν να παραμεριστούν και να ξεχαστούν. Σε αυτό το σημείο ναι μεν ο κάθε βαθμός είναι ξεχωριστός, όμως όταν προηγείσαι με 2-0 και δέχεσαι δύο τέρματα από καθαρά αμυντική αδράνεια, τότε ναι το φταίξιμο και το βάρος πέφτει πάνω σου. Η ομάδα του Ντε Γιόνγκε είναι αυτή τη στιγμή στην 6η θέση με 31 βαθμούς, ενώ νιώθει και την απειλή από τον Άρη και την ομάδα του Κώστα Καϊάφα που είναι στους 27 βαθμούς. Δεδομένου ότι η ομάδα της Αμμοχώστου δεν έχει ακόμη αντιμετωπίσει ΑΕΛ και Δόξα για τον δεύτερο γύρο, όλα είναι πιθανά.

Τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν για τη Σαλαμίνα με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος πριν εισέλθουμε στη δεύτερη φάση, είναι με ΑΕΛ και Δόξα στο «Αμμόχωστος» και με Εθνικό Άχνας στο Δασάκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα