Νέα Σαλαμίνα: Πλησιάζει η ώρα του... Μιχαήλ

Πως και πως περιμένουν το Νέοφυτο Μιχαήλ να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια της Νέας Σαλαμίνας. Ο νεαρός πορτιέρο που μας συστήθηκε την περασμένη σεζόν για τα καλά... φέτος ακόμη δεν τον έχουμε δει ν' αγωνίζεται λόγω του τραυματισμού του που τον ταλαιπωρεί από το καλοκάρι.

Ο Στάικος Βεργέτης τον είδε στο φιλικό με την Αναγέννηση Δερύνειας να επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας και να παίρνουν χρόνο συμμετοχής έστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι. Στη Νέα Σαλαμίνα αισιοδοξούν ότι ο Κύπριος

πορτιέρο θα είναι εντελώς καλά μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος και ότι θα υπερασπιστεί για πρώτη φορά την εστία της ομάδας της Αμμοχώστου, για πρώτη φορά στο Τσίρειο απέναντι στην ΑΕΛ. Με την χθεσινή του εμφάνιση ο Νεόφυτος Μιχαήλ έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα ότι πολύ σύντομα θα είναι σε θέση ν' αγωνιστεί σε παιχνίδι πρωταθλήματος.

Η περσινή πορεία της Νέας Σαλαμίνας οφείλεται κατά μεγάλο βαθμό στο Μιχαήλ, γι' αυτό και οι "ερυθρόλευκοι" τον έχουν ανάγκη. Ο Έλληνας τεχνικός πάντως δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει τη συμμετοχή του, αν ο ίδιος δεν νιώθει εντελώς 100% έτοιμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα