Νέα Σαλαμίνα: Ήξερε τι ήθελε...

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στη Νέα Σαλαμίνα μετά τη δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και την πρώτη στην έδρα της. Ο Στάικος Βεργέτης είναι αρκετά ικανοποιημένος με την εικόνα που έβγαλε η ομάδα του στα τελευταία δύο παιχνίδια με Ερμή και Αναγέννηση Δερύνειας, υπάρχει αισθητή βελτίωση και επιτέλους ο κόσμος που ήταν στην κεντρική εξέδρα του σταδίου "Αμμόχωστος" χάρηκε μετά από εντός έδρα νίκη.

Η Νέα Σαλαμίνα ήξερε

τι ήθελε στο παιχνίδι της, έκανε ώριμο 90άλεπτο αν και στο β' ημίχρονο με την Αναγέννηση έδειξε να οπισθοχωρεί λίγο, όσο όμως περνούσε ο χρόνος, οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν σωστή διαχείριση του σκορ. Όπως είχαν διαμορφωθεί τα δεδομένα, η νίκη αποτελούσε αδιαπραγμάτευτο χαρτί, όλοι το αντιλήφθηκαν γι' αυτό και δεν έπεσαν θύματα έκπληξης. Ήταν προσεχτικοί στο παιχνίδι τους, με επιθετικές αρετές και τον Μάατσι σε κέφια, μετά το δεύτερο γκολ και την ασιστ στον Γιώργο Κολοκούδια.

Γράφαμε προ ημερών ότι κλειδί θα ήταν ένα γρήγορο γκολ, έτσι και έγινε. Το έργο τους απέναντι στην ουραγό μετά το πρώτο γκολ έγινε ευκολότερο και με δυναμική και καλύτερη ψυχολογία ολοκλήρωσαν το 90άλεπτο με νίκη.

Για σήμερα η τεχνική ηγεσία έχει παραχωρήσει ρεπό, ενώ από αύριο Τρίτη επιστρέφουν όλοι στο Μενεού για προπονήσεις. Ο μοναδικός που δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τη Δόξα μετά τη διακοπή είναι ο τιμωρημένος Γράσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα