Ιμπραϊμοβιτς: "Νόμιζα πως μόνος μου είχα βάλει 25.000 γκολ"

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και ο Πολ Πογκμπά πέτυχαν μέσα σε 18 λεπτά τα γκολ της Μάντσεσερ Γιουνάιτεντ στη νίκη 3-1 επί της ουραγού Σουόνσι στο «Λίμπερτι». Ένα αποτέλεσμα που τουλάχιστον επιτρέπει στον Ζοζέ Μουρίνιο να εκμεταλλευτεί τη διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων για ανασύνταξη, καθώς η Γιουνάιτεντ παραμένει μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας.



Το πρώτο γκολ του Σουηδού σούπερ σταρ

είναι ιστορικό, καθώς συμπλήρωσε τα 25 χιλιάδες γκολ στο αγγλικό πρωτάθλημα με τη μορφή της πρέμιερ λιγκ. Ο «Ιμπρα», μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε για το αν ήξερε κάτι για το σχετικό ρεκόρ και άφησε... «ξερούς» τους δημοσιογράφους με την απάντησή του: «Όχι, δεν το ήξερα. Νόμιζα πως μόνος μου είχα βάλει 25.000 γκολ»!


Το πρώτο γκολ της πρέμιερ λιγκ το είχε πετύχει το 1992 ο Μπράιαν Ντιν της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σε αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουναίτεντ. Το 100ο είχε σημειώσει ο Ερίκ Καντονά σε ματς της Λιντς με την Τότεναμ, ενώ το γκολ νούμερο 10 χιλιάδες είχε σημειώσει ο Λες Φέρντιναντ στο ματς της Τότεναμ με τη Φούλαμ το 2001. Τέλος, το τέρμα που συμπλήρωσε τις 20 χιλιάδες είχε σημειώσει ο Μαρκ Ολμπράιτ, σε αγώνα της Άστον Βίλα με την Άρσεναλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα