Νέα Σαλαμίνα: Δυσκολίες με φόντο το οικονομικό

Η αύξηση του προϋπολογισμού της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου κατά 10-15 % δίνει μεγαλύτερη ευχέρεια στις κινήσεις του τεχνικού διευθυντή Μάκη Παπαϊωάννου στο μετεγγραφικό παζάρι, ωστόσο όλες οι ενέργειες γίνονται μεθοδικά και κατόπιν ενδελεχούς μελέτης, για να μειωθεί ο κίνδυνος λανθασμένων κινήσεων.

Παρ’ όλα αυτά, οι προσπάθειες ενίσχυσης της Νέας Σαλαμίνας με περισσότερους παίκτες από την κυπριακή αγορά φαίνεται πέφτουν στο κενό, με αιτία το οικονομικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν προτάσεις στους Ανδρέα Κίττο και Γιώργο Κολοκούδια, ωστόσο και με τους δύο ποδοσφαιριστές φαίνεται

να προκύπτει οικονομική διαφορά. Οριστική κατάληξη στις επαφές τόσο με τον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης όσο και με τον επιθετικό, που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα, αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Την ίδια ώρα, ο Μάκης Παπαϊωάννου δεν μένει με σταυρωμένα χέρια και εξετάζει εναλλακτικές λύσεις και για τις δύο θέσεις. Η παραμονή στο ρόστερ όλων των ποδοσφαιριστών που διακρίθηκαν στην περσινή χρονιά αποτελεί τεράστιο πλεονέκτημα για τους «ερυθρόλευκους» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι παίκτες που σήκωσαν την ομάδα στις πλάτες τους και την οδήγησαν στην πρώτη εξάδα, θ’ αποτελέσουν τη «ραχοκοκκαλιά» της και στη νέα σεζόν.

Μ’ αυτόν τον τρόπο η ομάδα θα διατηρήσει την πολύ καλή ομοιογένειά της και θ’ αναμένει από τους νέους παίκτες που θα ενταχθούν να ανεβάσουν την ποιότητά της. Ταυτόχρονα, έχει την άνεση του χρόνου για να κινηθεί στο μετεγγραφικό παζάρι και να αναμένει καλύτερες ευκαιρίες απ’ αυτές που βρίσκει αυτήν την περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα