Νέα Σαλαμίνα: Δυνατοί ρυθμοί δυνατά φιλικά

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Νέας Σαλαμίνας. Οι διπλές προπονήσεις αποτελούν καθημερινότητα για τους προπονητές και ποδοσφαιριστές της ομάδας και η δουλειά εστιάζεται τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και στην τακτική.

Ταυτόχρονα μέσω των φιλικών παιχνιδιών η τεχνική ηγεσία επιχειρεί να βελτιώσει την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και να μεγιστοποιήσει την ομοιογένεια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι ποδοσφαιριστές ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων, με εξαίρεση τους Τσιγκουίνι και Κούσουλου που προπονούνται ατομικά μετά τις ενοχλήσεις που

ένιωσαν την προηγούμενη εβδομάδα. Και οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων από τη Δευτέρα.

Επόμενο φιλικό για τη Νέα Σαλαμίνα είναι το Σάββατο 25 Ιουλίου στις 19:30 με αντίπαλο την Ανόρθωση, στο Στάδιο Αμμόχωστος-Επιστροφή. Πρόκειται για ένα δυνατό φιλικό και οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας θα έχουν την ευκαιρία να δούνε την αγαπημένη τους ομάδα στις συνθήκες ενός ανταγωνιστικού παιχνιδιού.

Η απόφαση για πραγματοποίηση της προετοιμασίας της Νέας Σαλαμίνας εξ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις στο Μενεού, διαφοροποιεί και το πρόγραμμα των φιλικών. Έτσι και τα δύο φιλικά της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν στο Στάδιο Αμμόχωστος-Επιστροφή. Αρχικά η ομάδα της Νέας Σαλαμίνας θα αντιμετωπίσει τον Ερμή την Τετάρτη 29 Ιουλίου και ακολούθως την Πάφος FC το Σάββατο 1 Αυγούστου. Και τα δύο παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 19:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα