Νέα Σαλαμίνα: "Καταδικάζουμε την άνανδρη επίθεση"

Σοβαρές καταγγελίες από τη Νέα Σαλαμίνα που σε ανακοίνωση της κάνει λόγο για επίθεση από 80 άτομα, οι οποίοι φορώντας διακριτικά της Ανόρθωσης, με κράνη και ρόπαλα, χτύπησαν δύο άτομα, λεηλάτώντας τις εξωτερικές εγκαταστάσεις του γηπέδου.

Η ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας:

"Δειλοί, προκλητικοί και απολίτιστοι. Αυτοί είναι τα 80 "παλληκάρια" που επισκέφθηκαν το γήπεδο Dimco - Αμμόχωστος Επιστροφή φορώντας διακριτικά

της Ανόρθωσης, κράνη και κρατώντας ρόπαλα. Μη αντέχοντας τη δίκαιη επικράτηση της ομάδας μας επί της δικής τους ήρθαν και λεηλάτησαν τις εξωτερικές εγκαταστάσεις του γηπέδου μας, χτυπώντας 2 άτομα. 80 εναντίον 2. Αυτή είναι η μαγκιά τους.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την άνανδρη επίθεση τους και καλούμε το Δ.Σ. της Ανόρθωσης να πράξει το ίδιο. Δυστυχώς και πάλι η αστυνομία ήταν απούσα και κατέφθασε μετά από αρκετή ώρα με μόλις ένα περιπολικό, αν και είχε ειδοποιηθεί νωρίς. Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΣ και ο υπέροχος της κόσμος δεν πτοείται από τραμπουκισμούς και απειλές. Φίλε και φίλη του σωματείου μείνε δίπλα στην ομάδα μας και διαφύλαξε τις ξίες μας ως κόρη οφθαλμού. 2-1 και καλό σας βράδυ".

Keywords
Τυχαία Θέματα