Νέα λύση προστασίας για φορτία ευαίσθητα στη θερμοκρασία

Η White Cover Advanced παρέχει προσιτή και φιλική προς το περιβάλλον λύση για φαρμακευτικά προϊόντα

Η Emirates SkyCargo, το τμήμα αεροπορικών εμπορευματικών μεταφορών της Emirates Airline, έχει ξεκινήσει μια επόμενης γενιάς εκδοχή καινοτόμων προϊόντων προστασίας για πολύτιμα φορτία ευαίσθητα στη θερμοκρασία, όπως είναι τα φαρμακευτικά προϊόντα.

Ονομάζεται White Cover Advanced και χρησιμοποιεί το πατενταρισμένο υλικό Tyvek® της DuPont που είναι κατασκευασμένο από υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο για να σχηματίσει ένα σκληρό προστατευτικό φράγμα ενάντια στις διαφορετικές εξωτερικές θερμοκρασίες και το άμεσο ηλιακό φως. Το ειδικό υλικό είναι ανθεκτικό στην πρόληψη των ζημιών από υγρασία ενώ ταυτόχρονα αναπνέει, μειώνοντας έτσι τη συμπύκνωση και τη ξηρότητα του νερού. Επίσης, είναι φιλικό προς το περιβάλλον και 100% ανακυκλώσιμο.

Η White Cover Advanced είναι μια βελτιωμένη προσφορά στην υπάρχουσα λύση White Cover της Emirates SkyCargo. Ενώ η White Cover χρησιμοποιείται στις λύσεις δροσερής αλυσίδας του μεταφορέα για ευπαθή προϊόντα, όπως τα λαχανικά και τα φρέσκα φρούτα, η White Cover Advanced προσφέρει επιπλέον προστασία για συσκευασμένα φαρμακευτικά φορτία στη σειρά Ελεγχόμενη Θερμοκρασία Δωματίου (Controlled Room Temperature-CRT) και σε μονωμένη συσκευασία.

Με βάρος όχι περισσότερο από τρία χιλιόγραμμα για τη μεγαλύτερη παλέτα επιβατικού αεροσκάφους της Emirates, το ειδικό περιτύλιγμα περικλείει πλήρως το φορτίο και επιτρέπει τη ψύξη κατά την μεταφορά και τη δροσερή αποθήκευση. Η εφαρμογή είναι επίσης πολύ αποτελεσματική, αφού δύο άνθρωποι δεν χρειάζονται περισσότερο από οκτώ λεπτά για να τυλίξουν ένα παλέτο.

«Η φαρμακευτική βιομηχανία μεταφέρει προϊόντα αξίας πάνω από US $1 τρις ετησίως. Οι μεταβολές της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς μπορεί να αποτελέσουν σοβαρή απειλή για την ακεραιότητα αυτών των ευαίσθητων προϊόντων. Θα πρέπει να διατηρούνται μέσα σε ζώνες ελέγχου διαφορετικής θερμοκρασίας δωματίου (CRT), σύμφωνα με την αναθεωρημένη πρακτική της Ε.Ε, Good Distribution Practice. Η White Advanced, με την τεχνολογία ασημένιας επίστρωσης της, παρέχει ένα αξιόπιστο και προσιτό μέσο για την προστασία αυτών των προϊόντων από την άνοδο της θερμοκρασίας κατά την αερομεταφορά» δήλωσε ο Henrik Ambak, Senior Vice President, της Emirates Cargo Operations Worldwide.

Η Emirates SkyCargo είναι πρωτοπόρος στη χρήση εξειδικευμένων καλυμμάτων για την προστασία φορτίων ευαίσθητων στη θερμοκρασία και έχει συνεργαστεί με την DuPont στην ανάπτυξη εφαρμογών του υλικού Tyvek® στον κλάδο των αεροπορικών μεταφορών φορτίου.

Το φάσμα φορτίου των προηγμένων τεχνικών προστασίας και λύσεων για τη μεταφορά ευπαθών προϊόντων του αερομεταφορέα περιλαμβάνει τις: Cool Chain Premium, Cool Chain Advanced και Cool Chain Standard, καθεμία από τις οποίες έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών. Αυτό περιλαμβάνει την Emirates SkyCargo Cool Dolly, ένα ειδικό κομμάτι του εξοπλισμού που μεταφέρει το φορτίο από το αεροσκάφος στους δροσερούς αποθηκευτικούς χώρους, διατηρώντας χαμηλές θερμοκρασίες ως -20 ° C. Το χαρτοφυλάκιο της δροσερής αλυσίδας στηρίζεται από τις εγκαταστάσεις χειρισμού ελεγχόμενης θερμοκρασίας της Emirates SkyCargo στον τερματικό σταθμό της Dubai World Central, (DWC) στο Διεθνές Αεροδρόμιο Al Maktoum και στο Cargo Mega Terminal της στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Με μια καταξιωμένη φήμη για τα υψηλότερα πρότυπα της ποιότητας των προϊόντων στην υποστήριξη των επιχειρησιακών logistics, η Emirates SkyCargo επιτυγχάνει την ικανοποίηση των πελατών μέσω της καινοτομίας, της ευελιξίας και τη συνεχή βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης. Εκτός από τις υπηρεσίες μεταφοράς φορτίου στην κοιλιά αεροσκάφους στο στόλο της Emirates από 236 αεροσκάφη, η Emirates SkyCargo έχει ένα στόλο από 15 φορτηγά αεροπλάνα, ο οποίος περιλαμβάνει 13 Boeing 777F και δύο Boeing 747-400 ERF.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ του Ντουμπάι και της Κύπρου. Η Emirates εκτελεί πτήσεις πέντε φορές την εβδομάδα - κάθε Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο – ταξιδεύοντας προς Αθήνα. Τις Δευτέρες και Τετάρτες, η πτήση φτάνει στη Λάρνακα από το Ντουμπάι και πηγαίνει στη Μάλτα. Η απογευματινή πτήση φτάνει στη Λάρνακα από τη Μάλτα στην επιστροφή της στο Ντουμπάι. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Emirates SkyCargo στην Κύπρο με το [email protected]

Λεζάντα Φωτογραφίας: Η White Cover Advanced της Emirates SkyCargo είναι μια προσιτή και φιλική προς το περιβάλλον λύση για την προστασία των φαρμακευτικών προϊόντων κατά την αερομεταφορά

Keywords
Τυχαία Θέματα