Νέα ήττα της Ίντερ...αυτή τη φορά από την Σασουόλο

Ρεβάνς για την περσινή ήττα με 7-0 στην έδρα της από την Ίντερ πήρε η Σασουόλο, η οποία επικράτησε των "νερατζούρι" με 3-1, προσπερνώντας τους στον πίνακα της βαθμολογίας. Με 10 παίκτες τελειώσαν το ματς οι δύο ομάδες.

Στην πολύ δυνατή της έδρα, όπου έχει ηττηθεί μόλις μία φορά φέτος βασίζεται η Σασουόλο, κάτι που το έκανε "ξεκάθαρο" από την αρχή του αγώνα κόντρα στην Ίντερ. Ο Ζάζα με σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 17ο λεπτό από ασίστ του Μισιρόλι. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Σανσόνε βρήκε λίγο ελεύθερο χώρο έξω

από την περιοχή και "τράβηξε την σκανδάλη", με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό "παραθυράκι" του Χαντάνοβιτς.Στην επανάληψη ο Μαντσίνι προσπάθησε να κάνει ακόμη πιο επιθετική την ομάδα του, περνώντας τον Ικάρντι στο ματς, με τον Ιταλό να τον δικαιώνει στο 83ο λεπτό, μειώνοντας σε 2-1. Ωστόσο, η Σασουόλο "χτύπησε" και πάλι στο 93'. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι από τον Ντόνκορ, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντομένικο Μπεράρντι, γράφοντας το τελικό 3-1.Οι συνθέσεις:Σασουόλο: Κονσίλι, Βερσάλικο, Τερανόβα (82' Μπρίγκι), Καναβάρο, Λόνγκι (61' Γκατζόλα), Μισιρόλι (75' Αντέι), Μανανέλι, Μπιοντίνι, Μπεράρντι, Ζάζα, ΣανσόνεΊντερ: Χαντάνοβιτς, Ντόνκορ, Ρανόκια, Βίντιτς (70' Μπρόζοβιτς), Ντοντό, Γκουαρίν, Κόβασιτς, Μεντέλ, Σατσίρι, Παλάσιο (83' Πούσκας), Ποντόλσκι (56' Ικάρντι)

Keywords
Τυχαία Θέματα