Να κυνηγήσει τις ελπίδες για εξάδα

ΕΘΝΙΚΟΣ
Επάνοδο στις νίκες ψάχνει σήμερα ο Εθνικός στο ΓΣΖ, όπου αντιμετωπίζει την Καρμιώτισσα, ώστε να κυνηγήσει θέση στην εξάδα, μια και διατηρεί ελπίδες. Η προσφυγική ομάδα προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον ΑΠΟΕΛ και απέναντι στη νεοφώτιστη ομάδα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει την 9ή της νίκη.

Ο τεχνικός του Εθνικού Βάλντας Ιβανάουσκας δεν θα έχει τον αμυντικό Κρατσιούνοφ, λόγω τιμωρίας, ενώ είναι ερωτηματικό η συμμετοχή

του Κατσιαράβα, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό. Έτσι, ο Λιθουανός προπονητής καλείται να βρει τις λύσεις.

Για τον αντικαταστάτη του Κρατσιούνοφ, υπάρχει η περίπτωση του Ντόβπνια, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και παρόλο που δεν είναι 100% έτοιμος, πολύ πιθανόν να αγωνιστεί. Η δεύτερη επιλογή, σε περίπτωση που δεν προτιμηθεί ο Ντόβπνια, είναι να γυρίσει στα μετόπισθεν ο Πιντσέλι.

Εξάλλου, αν δεν κριθεί έτοιμος ο Κατσιαράβα, τότε ο Χατζηβασίλης θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, δίπλα στον Ζελάγια.

Με την ομάδα του Εθνικού να διαθέτει πολύ καλή επιθετική γραμμή, το ζητούμενο σήμερα για να φύγει με το «διπλό» από το ΓΣΖ είναι να αποφύγει τα πολλά λάθη στην άμυνα, όπως έγινε στον προηγούμενο αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα