«Να γίνεται πιο σωστή εκτίμηση των δεδομένων»

Για το γεμάτο ιατρικό δελτίο του ΑΠΟΕΛ και την συνέχεια με τον Εθνικό μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος τονίζοντας ότι πρέπει να γίνεται μια πιο ορθή εκτίμηση των δεδομένων όσως αφορά την ενημέρωση που υπάρχει απο τις προπονήσεις.

Για το ιατρικό δελτίο:

«Αυτό το οποίο συμβαίνει δεν είναι ορθό. Δεν σημαίνει ότι οποιασδήποτε ποδοσφαιριστής που αναγράφεται στην ενημέρωση ότι έχει πρόβλημα. Θα πρέπει εγώ

να δίνω σωστή ενημέρωση και να υπάρχει κάπως πιο ορθή εκτίμηση των δεδομένων. Είναι συνήθης τακτική στο ποδόσφαιρο να αποφασίζει ο προπονητής να ξεκουράζει ποδοσφαιριστές σε κάποιες μέρες.Για παράδειγμα οι Αμορίν και Ντε Βινσέντι προχώρησαν σε πρόγραμμα αποθεραπείας ούτως ώστε να είναι έτοιμοι στο παιχνίδι με τον Εθνικό. Φυσικά ο Ντε Βινσέντι είναι τιμωρημένος με κάρτες. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Ήταν γενικά ένα σχόλιο που ήθελα να κάνω. Είναι σαφές ότι στο ιατρικό μας δελτίο έχουμε ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να αγωνιστούν στο παιχνίδι με τον Εθνικό.Όπως οι Μαντούκα, Αλωνεύτης, Κωνσταντίνου, Κάρλαο και Αλεξάνδρου. Ο Πιέρος Σωτηρίου βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Φαίνεται ότι σύντομα θα ανεβάσει ρυθμούς και θα προπονηθεί κανονικά. Όλοι οι υπόλοιποι πλην του Βινίσιους είναι στις επιλογές του προπονητή».

Για τον Βινίσιους«Τίποτα δεν είναι οριστικό. Αυτό το οποίο προσπαθώ να αποφύγω από την άποψη της πρόβλεψης. Η τοποθέτηση μιας ημερομηνίας για ένα ποδοσφαιριστή είναι υποκειμενική. Αν ρωτήσεις 2-3 γιατρούς θα σου πουν 2-3 διαφορετικές προβλέψειςΗ επάνοδος του θα αξιολογείται μέσα από την αποθεραπεία του. Το να θέσεις χρονικά το πότε θα επανέλθει είναι καθαρά υποκειμενικό».

Για τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας«Είναι μια νίκη που βοηθά σε πολλούς τομείς. Βοηθά βαθμολογικά γιατί κρατήσαμε επαφή από την κορυφή. Ψυχολογικά γιατί σταματήσαμε ένα αρνητικό σερί και είναι μια επίδοση που δύσκολα θα βρεις σε μια ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ. Ανεβαίνει και η αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών και θεωρώ ότι θα δώσει θετικότητα και στη συνέχεια για την ομάδα.Απομένουν 4 αγωνιστικές και πρόκειται για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είναι λεπτές οι βαθμολογικές διαφορές και δεν πρέπει να έχουμε απώλειες.Επιστρέφουμε στην έδρας μας με ένα σοβαρά μειονέκτημα, την παρουσία του κόσμου.Φέτος έχουμε μάθει να ζούμε με προβλήματα διαφόρων ειδών. Ποδοσφαιρικά μπορώ να αναφέρω ότι υπάρχει συνεχής βελτίωση και άνοδος».

Keywords
Τυχαία Θέματα