«Να δώσουμε χαμόγελο στο κόσμο μας» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Κάλεσμα στον κόσμο όπως στηρίξει την ομάδα στον σημερινό πρώτο αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Ομόνοια έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Χαράλαμπος Προύντζος, μιλώντας στο ράδιο. «Από πλευράς ποδοσφαιριστών περιμένουμε να λειτουργήσει ο εγωισμός του. Ο κόσμος θέλει να δει αποτελέσματα στο γήπεδο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Απόσπασμα των δηλώσεων του…Περισσότερα στο ηχητικό.

Για τον σημερινό αγώνα: «Είναι διαφορετικά τα παιχνίδια κυπέλλου από αυτά του πρωταθλήματος. Είναι σίγουρα ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοιας

και αυτό τα λέει όλα».

Ο παράγοντας έδρας: «Είναι μια πολύ σημαντική διαφορά η οποία «παίζει» τον ρόλο της. Εμείς θα περιοριστούμε και στην τιμωρία. Ελπίζουμε οι οπαδοί μας να κάνουν το γήπεδο έδρα και να πάρουμε το πλεονέκτημα ενόψει επαναληπτικού».

Για την καλή εμφάνιση: «Η ευθύνη μας καλής εμφάνισης και ένα καλό αποτέλεσμα αυξάνεται μετά την κακή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ. Επειδή οι μεταπτώσεις στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας έχει προβληματίσει τους φίλους μας ας ελπίσουμε ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν πάρει τα σωστά μηνύματα από την ήττα από την ΑΕΚ».

Για την αντίδραση: «Όταν αγωνίζεται ένας ποδοσφαιριστής στον ΑΠΟΕΛ χρειάζεται πάθος και θέληση για την ιστορία αυτής της ομάδας. Αυτό που ενόχλησε τον κόσμο της ομάδας και απόλυτα ικανοποιημένα είναι το πάθος και η θέληση που έδειξαν κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν ήταν ΑΠΟΕΛ αυτό που είδαμε το προηγούμενο Σάββατο».

Για το γόητρο: «Εδώ που έχουμε φτάσει δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Όλοι οι αγώνες είναι τελικοί και έχουν την ίδια βαρύτητα. Όμως κακά τα ψέματα το σημερινό ντέρμπι έχει χαρακτήρα γοήτρου και ψυχολογικό. Από πλευράς ποδοσφαιριστών περιμένουμε να λειτουργήσει ο εγωισμός του. Ο κόσμος θέλει να δει αποτελέσματα στο γήπεδο».

Για την εικόνα της ομάδας : «Πιστεύω ότι μπορεί να επέλθει σταθεροποίηση της ομάδας. Υπάρχουν οι προοπτικές. Επιστρέφουν οι τραυματίες, είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση και έχουν τις καλύτερες συνθήκες εργασίας στην Κύπρο. Πρέπει να δουλέψουμε στη ψυχολογία και στη συγκέντρωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα