Ν. Γεωργίου: «Κάποια στιγμή πρέπει να κερδίσει κι η Ομόνοια»

Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Νικόλας Γεωργίου για το αποψινό αιώνιο ντέρμπι. Ο πρώην αριστερός οπισθοφύλακας των «πρασίνων» είπε αρκετά και εξέφρασε την πεποίθηση να κερδίσει η Ομόνοια μετά από αρκετό διάστημα.

Αναλυτικά:

«Πάει καιρός να δούμε τις δύο ομάδες ν' απολέσουν τόσους βαθμούς. Είναι ένα σημαντικό παιγνίδι, όπως είναι πάντα αυτά τα ντέρμπι. Δεν θα κρίνει τίποτα εν όψει της συνέχειας, αλλά είναι σημαντικό για το γόητρο, αλλά και για να παραμείνεις κοντά στους προπορευόμενους. Είναι ομάδες που δείχνουν ικανές να σπάσουν την πρωτοκαθεδρία του ΑΠΟΕΛ.

Όποιος κερδίσει, θα κάνει ένα καλό βήμα. Θα είναι ανοιχτό παιγνίδι. Παρόλο που υπάρχει η προϊστορία, κάθε παιγνίδι είναι διαφορετικό. Θεωρώ ότι οι δύο ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχει φαβορί. Ελπίζω η Ομόνοια να πάρει τη νίκη. Αγνοεί τη νίκη κόντρα στο ΑΠΟΕΛ τόσο καιρό, είναι κάτι το πρωτόγνωρο και κάποια στιγμή πρέπει να την πάρει».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Θεωρώ ότι αν μια ομάδα πρέπει να κάνει επανεκκίνηση, είναι η Ομόνοια. Το ΑΠΟΕΛ είναι πρωταθλητής εδώ και χρόνια. Παίζει Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ. Βλέπεις διαφορετικά το ΑΠΟΕΛ. Η Ομόνοια θέλει μια νίκη για να ξεκινήσει από εδώ και πέρα. Ψάχνει μια νίκη βάλσαμο κόντρα στον αιώνιο, να σπάσει την παράδοση και να ξεγράψουν οι οπαδοί τα κακά αποτελέσματα. Οι παίκτες της Ομόνοιας έχουν περισσότερο κίνητρο να κερδίσουν. Τόσα χρόνια χωρίς τίτλο και χωρίς νίκη σε βάρος του αιώνιου. Ο ΑΠΟΕΛ έχει ξεφύγει λίγο, γι’ αυτό και δεν μυρίζει ντέρμπι. Τα πράγματα έχουν αλλάξει».

Το βλέπεις και αποτυπώνεται από τα εισιτήρια. Διατίθενται 12χιλιάδες. Παλιά ήταν 19-20 χιλιάδες. Μακάρειο και ΓΣΠ δεν έβρισκες εισιτήριο. Τώρα χάθηκε αυτό, επειδή η Ομόνοια έμεινε αρκετά πίσω».

Για την παρουσία πολλών ξένων στις ομάδες:

"Οι ξένοι έχουν βοηθήσει τις ομάδες. Είμαι υπέρ των Κυπρίων, αλλά, για να λέμε την αλήθεια, δεν μπορείς με Κύπριους να κάνεις ένα βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Ο ΑΠΟΕΛ, με τόσα έσοδα, σίγουρα θα επενδύσει και θα φέρει καλούς ξένους".

Keywords
Τυχαία Θέματα