Μυστικά για ένα πετυχημένο Instagram account

Όλα τα μυστικά για να κάνεις ένα πετυχημένο Instagram account και στον επόμενο καφέ όλοι να συζητάνε για αυτό.

Βήμα πρώτο.

Θέλεις να ξεκινήσεις γεμίζοντας τον λογαριασμό σου με τις 10 πιο ωραίες φωτογραφίες που έχεις τραβήξει εσύ! Έτσι, έχεις περισσότερες πιθανότητες όταν μπουν στο προφίλ σου να σε κάνουν follow. Εδώ που τα λέμε, κανείς δεν θα ακολουθούσε ένα άδειο Instagram

account. Όχι, δεν εννοώ τις αμέτρητες selfies που σίγουρα έχεις στο κινητό σου, μιλάμε για φωτογραφίες με τουλάχιστον άλλο ένα άτομο. Επίσης άμα το έχεις και με την φωτογραφία θα ήταν καλό να έβαζες και κάποιες από τις πιο καλλιτεχνικές σου...τραβάνε πολύ κόσμο.

Βήμα δεύτερο.

Ωραία, έχεις τις φωτογραφίες, εμφανίσιμες όλες και γιατί όχι, κούκλος/α είσαι και ταλαντούχος/α φωτογράφος, φτου σου. Ξεκινάς τα follow. Ο εύκολος τρόπος είναι να ακολουθήσεις όλους τους Facebook φίλους σου που έχουν Instagram και ελπίζουμε πως θα σε κάνουν follow back. Εάν δεν σε κάνουν, δεν τρέχει τίποτα αφήνεις μια, δυο μέρες να περάσουν και κατευθείαν unfollow. Ολόκληρες φιλίες έχουν διαλυθεί επειδή κάποιοι snob νομίζουν ότι τους ακολουθείς για να τους παρακολουθείς. Ούτε celebrity να ήταν.

Βήμα τρίτο.

Ένας άλλος τρόπος να κερδίσεις followers χωρίς να ανεβαίνει ο αριθμός των ανθρώπων που ακολουθείς εσύ, είναι να κάνεις like σε φωτογραφίες τους, πράγμα που θα τους κάνει να αναρωτηθούν ποιος είσαι, να μπουν στο account σου και να σε κάνουν follow για τις απίστευτες φωτογραφίες σου! Hashtag της αρεσκείας σου στο search και ξεκινάμε τα likes λοιπόν!

Βήμα τέταρτο.

Είσαι πλέον ένα σοβαρό account που το ακολοθούν πάνω από 3000 άνθρωποι γνωστοί και άγνωστοι και θέλεις όχι μόνο να παραμείνεις έτσι αλλά και να εξελιχθείς.

Πηγή: ipop.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα