ΑΕΚ: Δεν της άξιζε αλλά...

Αδικήθηκε από το τελικό αποτέλεσμα και τη διαιτησία, αλλά πρέπει να γυρίσει σελίδα.

Η πίστη υπήρχε, η διάθεση υπήρχε, η αυτοσυγκέντρωση υπήρχε, αυτό που δεν υπήρχε ήταν η δίκαιη διαιτησία. Όταν μια ομάδα όπως η Μπορντό χρειάζεται 52 ολόκληρα λεπτά για να κάμψει την αντίσταση μιας ομάδας όπως η ΑΕΚ και μάλιστα με τη βοήθεια των διαιτητών, ό,τι και να γράψουμε θα αδικήσουμε την προσπάθεια των παικτών του Τόμας Κρίστιανσεν.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Δανός τεχνικός θα ήθελε να πει κι άλλα κι αυτό φαινόταν στα

μάτια του. Η αδικία ήταν μεγάλη, πίκρα και απογοήτευση στα πρόσωπα όλων των παικτών, οι οποίοι κατά την αποχώρησή τους από τα αποδυτήρια προς το πούλμαν δεν είχαν κάτω τα κεφάλια, αλλά περπατούσαν περήφανα, έχοντας ήσυχη τη συνείδησή τους. Δέχθηκαν τα συγχαρητήρια από τον προπονητή τους για την προσπάθειά τους και τα άξιζαν. Αυτό που δεν άξιζαν ήταν μια ήττα με 3-0. Την πλήρωσαν βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι και για κάποιες στιγμές αδράνειας και κάποια ατομικά λάθη. Έχασαν σε πολύ μικρά στάδια του αγώνα την αυτοσυγκέντρωσή τους και η έμπειρη Μπορντό εκμεταλλεύτηκε τα πιο πάνω και με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά πάντα με τη βοήθεια των Μαυροβούνιων διαιτητών, έκανε τη δουλειά της. Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει και στην ομάδα της Λάρνακας δεν θα σπαταλήσουν ούτε δευτερόλεπτο.

Οι «κιτρινοπράσινοι» είναι αναγκασμένοι να γυρίσουν σελίδα και να κοιτάξουν το μέλλον με αισιοδοξία. Τα θετικά από μια τέτοια ήττα και κυρίως με τον τρόπο που ήρθε είναι πολλά. Σε ατομικό επίπεδο, αξιοπρόσεχτη ήταν η παρουσία των δύο νέων αποκτημάτων, Τέτε και Μαρτσίνιακ. Όχι πως οι υπόλοιποι υστέρησαν, αλλά οι συγκεκριμένοι ξεχώρισαν, ο μεν πρώτος επειδή ήταν μέσα σε όλες τις επιθετικές προσπάθειες της ΑΕΚ και ο δεύτερος ήταν ήρεμος και σχεδόν αλάνθαστος. Σε ομαδικό επίπεδο η ΑΕΚ είχε πάρα πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κατά διαστήματα είχε πολύ καλή κυκλοφορία και εξαιρετικούς συνδυασμούς. Όλα αυτά θα πρέπει να τα κρατήσει και να διορθώσει τα λάθη της. Οι πρώτες εντυπώσεις στις πρώτες εξετάσεις ήταν από πολύ καλές μέχρι και άριστες σε κάποια διαστήματα. Ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισαν τη νίκη τους οι παίκτες του Σανιόλ επιβεβαιώνει τα πιο πάνω αλλά και την αξία του ηττημένου.

Keywords
Τυχαία Θέματα