Μ.Σιζόπουλος: Κάποιοι ενοχλούνται από την παρουσία μου

«Κάποιοι ενοχλούνται από τη δική μου παρουσία. Δεν μπορούν να με ελέγξουν και να με χειραγωγήσουν και αυτό τους φοβίζει»,

Έντονα επικριτικός κατά του ΔΗΣΥ εμφανίστηκε ο Μαρίνος Σιζόπουλος στις «Τομές στα Γεγονότα», του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα.

Επιδίωξη του ΔΗΣΥ ήταν να αποκλειστεί η δική μου εκλογή με κάθε κόστος. Ο ΔΗΣΥ δεν εξέλεξε κάποιον που να ακολουθεί τη γραμμή Προεδρικού στο Κυπριακό και αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι μοναδικός τους στόχος ήταν να μην εκλεγώ εγώ, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ.

Για πρώτη φορά,

σύμφωνα με τον Μ.Σιζόπουλο, παρατηρήθηκε τόσο έντονη εμπλοκή Προέδρου της Δημοκρατίας σε διαδικασία εκλογής προέδρου της Βουλής. «Υπήρξε ένα οργιώδες παρασκήνιο και εκβιασμοί, όπως ανέφεραν αξιωματούχοι του ΔΗΣΥ. Άξιο απορίας, οι συναλλαγές της στήριξης Συλλούρη», δήλωσε.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, άφησε ξεκάθαρες αιχμές, σε κόμματα, τα οποία δεν βοήθησαν με τη ψήφου τους να αποτραπεί η εκλογή Συλλούρη-ΔΗΣΥ στην προεδρία της Βουλής.

«Δε θα θέσω εγώ θέμα ηγεσίας στην ΕΔΕΚ»

Οποιοσδήποτε θέλει, είναι ελεύθερος και μπορεί να θέσει θέμα ηγεσίας στην ΕΔΕΚ, τόνισε ο Μαρίνος Σιζόπουλος. «Δε θα είμαι εγώ αυτός που θα το κάνει», συνέχισε.

Υπάρχει προγραμματισμός και με σταθερές κινήσεις θα προχωρήσουν σε ανασυγκρότηση του κόμματος, σημείωσε με νόημα.

«Κατανοητό το να δημιουργήσει ο κ.Ομήρου Πολιτικό Γραφείο»

Την έκπληξη του για τη δημιουργία Πολιτικού Γραφείου από το Γιαννάκη Ομήρου, εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ.

«Κατανοητό», χαρακτήρισε το γεγονός, συνέχισε λέγοντας ότι «Μπορεί κάποιος πρώην θεσμικός αξιωματούχος να κάνει πολιτικό γραφείο, απλά δεν γνωρίζω που αποσκοπεί η κίνηση αυτή.»

Keywords
Τυχαία Θέματα