Μ.Σ.Ιακωβίδης και Vitabiotics γιόρτασαν την επιτυχημένη συνεργασία τους

Την επιτυχία της συνεργασίας τους που οδήγησε στην κατάκτηση της κορυφής στην αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής, γιόρτασαν πρόσφατα ο Όμιλος MSJ και η Βρετανική εταιρεία Vitabiotics.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην οικία του Βρετανού Ύπατου Αρμοστή κ. Irfan Siddiq, με καλεσμένους φαρμακοποιούς και παρουσία επίτιμων προσκεκλημένων όπως η Υπουργός Υγείας κ. Πόπη Κανάρη, η Διευθύντρια Φαρμακευτικών Υπηρεσιών κ. Έλενα Παναγιωτοπούλου, καθώς και ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ.

Πλούταρχος Γεωργιάδης.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο Βρετανός Ύπατος Αρμοστής ο οποίος χαιρέτησε την επιτυχία των δύο εταιρειών τονίζοντας ότι η  επαγγελματική συνεργασία είναι το σημείο αναφοράς σε κάθε επιχείρηση η οποία θέλει να βρίσκεται στην κορυφή της αγοράς.

Την Vitabiotics εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος και Τεχνικός Διευθυντής της Βρετανικής εταιρείας συμπληρωμάτων διατροφής κ. Rohit Shelatkar, ο οποίος ταξίδεψε στην Κύπρο ειδικά για να παραστεί στην εκδήλωση. Ο κ. Shelatkar τόνισε ότι ο επαγγελματισμός και η αφοσίωση, καθώς και η σωστή συνεργασία είναι τα σημεία κλειδιά στην επιτυχία του brand Vitabiotics στην Παγκόσμια αλλά και την Κυπριακή αγορά.

Η Vitabiotics, είναι μια εταιρεία με περισσότερα από πενήντα χρόνια εμπειρίας στον χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής. Είναι γνωστή για την πλήρη και ταχέως αναπτυσσόμενη σειρά προϊόντων της, η οποία βασίζεται στην επιστημονική έρευνα. Με έδρα το Λονδίνο και παρουσία σε πάνω από 100 χώρες, η Vitabiotics έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων καταναλωτών παγκοσμίως. Είναι η μόνη εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής η οποία βραβεύτηκε με 4 Queen’s Award στην Βρετανία και η 1η στην προτίμηση των καταναλωτών εδώ και χρόνια. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η στενή συνεργασία της με ειδικούς στον τομέα της υγείας, η οποία έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία πρωτοποριακών και αποτελεσματικών συμπληρωμάτων διατροφής.

Εκ μέρους του Ομίλου MSJ και της εταιρείας Μ.Σ.Ιακωβίδη μίλησε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Σώτος Ιακωβίδης, ο οποίος τόνισε ότι είναι κοινό όραμα των δύο εταιρειών να αγκαλιάζουν τη ζωή και να προσφέρουν στους καταναλωτές προϊόντα τα οποία βελτιώνουν την ποιότητά της ζωής τους. 

Ο Όμιλος MSJ, έχει μια πολυετή ιστορία και κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της υγείας στην Κύπρο και την Ελλάδα. Η συνεργασία με τη Vitabiotics στην Κύπρο ξεκίνησε το 2017 και είναι ένα επιτυχημένο παράδειγμα που βασίζεται στον επαγγελματισμό και την κοινή αφοσίωση στην υγεία και την ποιότητα της ζωής του ανθρώπου. Η επιτυχία αυτής της συνεργασίας οφείλεται σε πλειάδα παραγόντων, όπως η ενεργή επικοινωνία, η υποστήριξη, και η αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Η Vitabiotics κατέχει σήμερα ηγετική θέση και στην Κυπριακή αγορά, με ποιοτικές και αποτελεσματικές σειρές συμπληρωμάτων διατροφής όπως: Osteocare: για γερά και υγιή οστά, Jointace: για ευλύγιστες αρθρώσεις χωρίς πόνο, Pregnacare: για στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, Neurozan: για καλή μνήμη και συγκέντρωση, το συμπλήρωμα σιδήρου Feroglobin, πολυβιταμίνες για καθημερινή χρήση, Wellman, wellwoman &Wellkid, και την σειρά για υγιή μαλλιά, δέρμα και νύχια Perfectil.

Η συνεχής πρόοδος και η δέσμευση στην καινοτομία είναι οι αξίες που ωθούν αυτήν την επιτυχημένη συνεργασία προς τα εμπρός. Με αυτές τις αξίες και την αφοσίωσή τους στην ανθρώπινη υγεία, Όμιλος MSJ και Vitabiotics συνεχίζουν την επιτυχημένη τους πορεία, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα