Μουρίνιο: «Τρεις βαθμούς δίνει και το ντέρμπι...»

Ναι μεν πιο ιδιαίτερη «μάχη» απ' όλες τις υπόλοιπες, ωστόσο δίνει κι αυτή τρεις βαθμούς, όπως κάθε άλλη. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έδειξε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ.

Ο «special one», σε συνέντευξή του στο «SkySports», έδειξε να ενδιαφέρεται μονάχα για την πραγματική ουσία του παιχνιδιού με τους «κόκκινους» και τους βαθμούς που μπορεί να δώσει αυτό το ματς στην ομάδα του ή στον αντίπαλο.

Τρεις πόντους, όπως κάθε άλλο παιχνίδι...

«Είναι κι αυτό ένα ματς που δίνει τρεις βαθμούς,

όχι τέσσερις. Ίσως σε κάποιο άλλο σημείο της σεζόν να έκρινε περισσότερα, όμως αυτή τη στιγμή δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ματς τριών πόντων. Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες. Σε τέτοια ντέρμπι, η κάθε στιγμή μετράει.

Είμαστε καλύτερη ομάδα από πέρσι, όμως αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως ότι μπορούμε να είμαστε το ίδιο επιτυχημένοι όπως πέρσι που πήραμε το League Cup και το Europa League. Δεν ξέρω αν θα πάρουμε τίτλους, όμως είμαστε σίγουρα καλύτεροι από πέρσι», σχολίασε ο Πορτογάλος εν όψει του ντέρμπι του Σαββάτου στο «Άνφιλντ».

Keywords
Τυχαία Θέματα