Μουρίνιο: «Αντιμετώπισα το πιο ήσυχο Ανφιλντ»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο άφησε πίσω του ικανοποιημένος το «Ανφιλντ», μετά από μία βαρετή ισοπαλία χωρίς σκορ με τη Λίβερπουλ, που προκάλεσε χασμουρητά στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. «Νομίζω ότι ήταν μία θετική εμφάνιση. Είχαμε τον έλεγχο, όχι μόνο στην τακτική, αλλά και στην συναισθηματική άποψη του ματς. Αντιμετώπισα πιο ήσυχο το Ανφιλντ από ότι περίμενα» είπε ο Πορτογάλος προπονητής, που πρόσθεσε

σχετικά με τις παρατηρήσεις των βρετανικών ΜΜΕ, σχετικά με τη Λίβερπουλ: «Δεν είναι και το τελευταίο θαύμα του κόσμου, όμως τους αρέσει να λένε ότι είναι».

Ο Γιούργκεν Κλοπ, που χρειάστηκε να δοκιμάσει μόλις τη δεύτερη ισοπαλία χωρίς γκολ, από τότε που έφτασε στην Premier League, παραδέχθηκε ότι ο Μουρίνιο ήταν κυρίαρχος των αμυντικών τεχνών και πάλι: «Με αυτό το είδος της άμυνας είναι δύσκολο να παίξεις. Το ατομικό μαρκάρισμα είναι πραγματικά δύσκολο, είναι ισχυρότερο από εμάς. Δεν είμαι απογοητευμένος, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση. Κανείς δεν θα μιλήσει γι’ αυτό το παιχνίδι σε 10 ή 20 χρόνια, αλλά σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε παίξει καλύτερα» τόνισε ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχθεί τη Φενερμπαχτσέ στο Europa League την Πέμπτη, πριν ο Ζοσέ Μουρίνιο κάνει μία συναρπαστική επιστροφή την Κυριακή στο Λονδίνο για να αναμετρηθεί με την Τσέλσι, σε ένα μέρος όπου κάποτε τον λάτρευαν. Πάντως ο πρώην αμυντικός της Αγγλίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ, σχολιάζοντας από το στούντιο του Sky Sports, το ντέρμπι, τόνισε για την παλιά του ομάδα: «Δεν νομίζω ότι αυτή η ομάδα είναι έτοιμη να κερδίσει το πρωτάθλημα. Δεν έχει την ποιότητα να αντεπιτεθεί με ρυθμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα